2. morjeplovski beli dan
Moderatorji: moderator2, moderator, theDamjan
Sorry
Cajt je res vreden več kot vsi dolarji ! Sedaj vidim, ko ga nimam!
LIPNIK ma prav. Delamo na tem, da se dobimo na Golteh (da priezkusimo štajersko gostoljubnost). Delamo na tem pravim zato, ker mi šefica marketinga, še do danes ni uspela odgovoriti kaj nam nudijo v zameno za našo precenjeno prisotnost. Bodite ponosni name: "Prav pocen, vas že ne dam!"
Malo heca, ampak res mi še ni sporočila zadnjih podrobnosti okoli cene menija, punudbe terena itd. Jo bom jutri poklical in zaključil to zgodbo.
Drgače pa tkole. Vi kar kante napilite, ene par vinskih evrov dajte na stran, predvsem pa obilo dobre volje. Nekje se bomo ža dobili. Verjemite mi, da imam rezervni teren že tudi dogovorjen (pa še fajn kmečki turizem je zraven
). Sam rad bi, da bi imel LIPNIK čim bližje!
Matejc je pa v Italiji, pride v soboto na eno tekmo na Pohorje, potem pa trenira za morjeplovski smuk
Sva non-stop v kontaktu !!!
BUDITE MI ZDRAVI, VESELI I DEBELI. DOVIĐENJA !!!
Cajt je res vreden več kot vsi dolarji ! Sedaj vidim, ko ga nimam!
LIPNIK ma prav. Delamo na tem, da se dobimo na Golteh (da priezkusimo štajersko gostoljubnost). Delamo na tem pravim zato, ker mi šefica marketinga, še do danes ni uspela odgovoriti kaj nam nudijo v zameno za našo precenjeno prisotnost. Bodite ponosni name: "Prav pocen, vas že ne dam!"
Malo heca, ampak res mi še ni sporočila zadnjih podrobnosti okoli cene menija, punudbe terena itd. Jo bom jutri poklical in zaključil to zgodbo.
Drgače pa tkole. Vi kar kante napilite, ene par vinskih evrov dajte na stran, predvsem pa obilo dobre volje. Nekje se bomo ža dobili. Verjemite mi, da imam rezervni teren že tudi dogovorjen (pa še fajn kmečki turizem je zraven
Matejc je pa v Italiji, pride v soboto na eno tekmo na Pohorje, potem pa trenira za morjeplovski smuk
BUDITE MI ZDRAVI, VESELI I DEBELI. DOVIĐENJA !!!
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
kr en,saj ne dvomim v tvojo organizacijo,sam bal sem se,da nisi spet na birglah,ker si bolj štorast,ko je sneg
se ti bomo pa oddolžili za tvoje žrtvovanje,pa makar v tekočem stanju
ti kr ured na Golteh,bomo imeli vsaj enkrat blizu,proga pa naj bo čim bolj na ravnost,ker letos bo na štartu tudi Novinec
ti kr ured na Golteh,bomo imeli vsaj enkrat blizu,proga pa naj bo čim bolj na ravnost,ker letos bo na štartu tudi Novinec
Lp CC
Dragi Lipnik, nič ne bo. Tvoji "Šaleški fantje" so tako zajebani, da 8. februarja ne postijo postavit proge na Starih stanih. Lahovnica pa nima umetnega zasneževanja in je gola. Tako da :
GOLTE ODPADEJO !
Zato je v igro prišla rezervna lokacija blizu središča Slovenije (Geoss). Tako bo 2. MORJEPLOVSKI BELI DAN v torek 8. februarja 2011 na :
SMUČIŠČU DOLE PRI LITIJI Uradni (tekmovalni del) bomo izpeljali takoj zjutraj (zato prosim za rano uro 9:00), nato pa imava z adminom pripravljene za vas
IGRE BREZ MEJA !
Zvečer, ko bom imel čas preštejem prijavljene, javim meni in ceno vsega skupaj. Mislim da smo prav na stroškovniku največ postorili.
lp
p.s. admin pa bo prilepil link oz. pokazal pot do tu. Upam, da ima Mike še lanske označevalne table
GOLTE ODPADEJO !
Zato je v igro prišla rezervna lokacija blizu središča Slovenije (Geoss). Tako bo 2. MORJEPLOVSKI BELI DAN v torek 8. februarja 2011 na :
SMUČIŠČU DOLE PRI LITIJI Uradni (tekmovalni del) bomo izpeljali takoj zjutraj (zato prosim za rano uro 9:00), nato pa imava z adminom pripravljene za vas
IGRE BREZ MEJA !
Zvečer, ko bom imel čas preštejem prijavljene, javim meni in ceno vsega skupaj. Mislim da smo prav na stroškovniku največ postorili.
lp
p.s. admin pa bo prilepil link oz. pokazal pot do tu. Upam, da ima Mike še lanske označevalne table
kr en napisal/-a:Dragi Lipnik, nič ne bo. Tvoji "Šaleški fantje" so tako zajebani, da 8. februarja ne postijo postavit proge na Starih stanih. Lahovnica pa nima umetnega zasneževanja in je gola. Tako da :
GOLTE ODPADEJO !
IGRE BREZ MEJA !
lp
to sem našel
zgleda super, pa kaj super odlično
http://www.sloveniaholidays.com/smucisc ... pri-litiji
Podavljeni !
Prijavljeni zaenkrat sledeči (
Marec 1
JanaDino 3
LIPNIK 1
acvnuk 1
Urke85 1 + ?
barh 1
evovii 2
Novinec 1
DTM219 2
matejc 3
admin 1
kr en 2
Mike 2
Masterpiece 1
MitjaP 1
burjovc 1
Roman1 2+2
Zaenkrat nas je 28. Udeležba Pajerja, kot oficielnega fotografa in gregor.n-ja kot kamermana pa je itak obvezna !
Zaenkrat sem se zmenil sledeče. Tekma takoj zjutraj, potem malo heca in piknika na snegu, (če ima kdo mašinerijo za kuhat vino na plin naj mi javi!!!). Masterpiece računamo na tvoje ozvočenje (štrom JE
). Tukaj bomo malo improvizirali, da nam bo čas PREhitro minil.
Nato gremo na kmečki turizem kjer nam lahko pripravijo za 6€ : specialno obaro z ajdovimi žganci, goveji golaž, domače klobase s praženim krmpirjem in zeljem, .... Gospe moram javiti točno število in kaj bi jedli najkasneje do NEDELJE ZVEČER !!! zato vas prosim za čim bolj točne podatke o udeležbi !!!
Bo pa fajn
(še štirkrat spat
)
Tisti, ki se še niste prijavili pohitite. Število ni omejeno
Vzamte 20€ izpod parketa in prletite. Boste se najedli, napili, nasmejali in nasončili !
Prijavljeni zaenkrat sledeči (
Marec 1
JanaDino 3
LIPNIK 1
acvnuk 1
Urke85 1 + ?
barh 1
evovii 2
Novinec 1
DTM219 2
matejc 3
admin 1
kr en 2
Mike 2
Masterpiece 1
MitjaP 1
burjovc 1
Roman1 2+2
Zaenkrat nas je 28. Udeležba Pajerja, kot oficielnega fotografa in gregor.n-ja kot kamermana pa je itak obvezna !
Zaenkrat sem se zmenil sledeče. Tekma takoj zjutraj, potem malo heca in piknika na snegu, (če ima kdo mašinerijo za kuhat vino na plin naj mi javi!!!). Masterpiece računamo na tvoje ozvočenje (štrom JE
Nato gremo na kmečki turizem kjer nam lahko pripravijo za 6€ : specialno obaro z ajdovimi žganci, goveji golaž, domače klobase s praženim krmpirjem in zeljem, .... Gospe moram javiti točno število in kaj bi jedli najkasneje do NEDELJE ZVEČER !!! zato vas prosim za čim bolj točne podatke o udeležbi !!!
Bo pa fajn
Tisti, ki se še niste prijavili pohitite. Število ni omejeno
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov