Destinacije v okolici Sv. Fip i Jakova

Dodajte kraje in zanimivosti, ki jih je vredno obiskati. Opišite vaše "rute", sidrišča in restavracije...

Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en

blze
Admiral
Kraj: Il. Bistrica-Selce
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a blze » To Apr 12, 2011 16:54

Živjo Poko.

Kar pridno polni šparovčke tvoja trgovina :wink:

Ja mi bomo tam od 9.7-16.7. Nas bo pa 7 komadov oz dva mogoče kaj prej odpotujeta domov...

Ja za en teden sz vsemi dajatvami in taksami nas bo prišlo po osebi 104€

Prevoz je vštet v ceno enkrat za na otok in enkrat nazaj. Eden avto je tudi vštet za biograd na moru.

Kdaj pa boš ti na Ugljanu? Če imamo isti termin pol sigurno se vidmo in kako spijemo in rečemo.

Kaj boš dol sz pasarco?
Uporabniški avatar
Poko
Poročnik korvete
Kraj: Il. Bistrica, Koper

OdgovorNapisal/-a Poko » To Apr 12, 2011 17:31

Ni še prav 100%, ker še nisem vplačal rezervacije, je pa skoraj sigurno. Termin od 11. do 21. julija. Če bova istočasno dol, se sigurno dobimo na kakšni biri.

Ma pasare ne bom vlačil dol, bi pa si sposodil en manjši gumon (3m) za tisti čas.
Kdor hoče - najde način, kdor noče - najde izgovor!
blze
Admiral
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a blze » To Apr 12, 2011 17:49

No jaz sem jo danes vplačal.

Tako da javi kej ko boš siguren, da se ne bomo zgrešili :D
mile
Admiral
Kraj: Ljutomer
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a mile » Sr Apr 13, 2011 18:14

Blze pozdravljen!

Tukaj letujem že nekaj časa in nekaj časa še bom. Letos se nama termini sicer ne poklopijo, bom pa od 18.7. v Ždrelacu-kanal med Ugljanom in Pašmanom. Do zdaj sem bil nekaj krat v Biogradu in sem s svojim Ranierijem in 70 Suzukijem prevozil vse do slapov Krke, Murter, Kornati, gor do Zadra, Okrog Pašmana-na zunanji strani je polno lepih zalivov, pa pravih robinzon hišic in proti Kornatom otoček na otočku. Tudi tu v bližini, kjer boš ti z ekipo maš mali otoček Babac, kjer je letna okrepčevalnica pri Žutem. tega nikakor ne smete izpustiti. Zjutraj na kavo v Biograd in na rivo, kjer ribiči skoraj vsak dan nalagajo ulov in dobi se poceni tudi za kupit. Skratka tu je za nas "manjše" na relativno malem teritoriju raj. Misklim da rabiš nekaj sezon da obdelaš vse in jaz še sploh na polovici nisem.
mile
muzičar iz Prlekije
ljubitelj dobre kapljice,kulinarike in morja
"boljše litrca v roki kot gajbica na strehi"
blze
Admiral
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a blze » Sr Apr 13, 2011 21:45

Mile hvala za take informacije, ki so zlata vredne :wink:

Škoda, da se nam ne poklopijo datumi, da bi spili kako pošteno morjeplovsko pivo ali pa gemiš :)
ALI
Kapitan
Kraj: Notranjska

OdgovorNapisal/-a ALI » Če Apr 14, 2011 16:06

mile napisal/-a:Blze pozdravljen!

Tukaj letujem že nekaj časa in nekaj časa še bom. Letos se nama termini sicer ne poklopijo, bom pa od 18.7. v Ždrelacu-kanal med Ugljanom in Pašmanom. Do zdaj sem bil nekaj krat v Biogradu in sem s svojim Ranierijem in 70 Suzukijem prevozil vse do slapov Krke, Murter, Kornati, gor do Zadra, Okrog Pašmana-na zunanji strani je polno lepih zalivov, pa pravih robinzon hišic in proti Kornatom otoček na otočku. Tudi tu v bližini, kjer boš ti z ekipo maš mali otoček Babac, kjer je letna okrepčevalnica pri Žutem. tega nikakor ne smete izpustiti. Zjutraj na kavo v Biograd in na rivo, kjer ribiči skoraj vsak dan nalagajo ulov in dobi se poceni tudi za kupit. Skratka tu je za nas "manjše" na relativno malem teritoriju raj. Misklim da rabiš nekaj sezon da obdelaš vse in jaz še sploh na polovici nisem.

Zdravo mile,

berem , da bova skoraj soseda saj bom od 23.7 dalje v Banj-u. V primeru, da boš takrat še v Ždrelcu se morava dobiti ( spoznati ) in sigurno nekaj popit. V Banju bo tudi naš član Ludwe.

lp, Ali
mile
Admiral
Kraj: Ljutomer
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a mile » Ne Apr 17, 2011 09:38

ja obvezno, mi bomo tam do 29.7.
mile

muzičar iz Prlekije

ljubitelj dobre kapljice,kulinarike in morja

"boljše litrca v roki kot gajbica na strehi"
bodul
Višji praporščak

babac

OdgovorNapisal/-a bodul » Ne Apr 17, 2011 11:54

blze napisal/-a:Živjo. Lets bom letoval v robinzonsi hišici na Babacu. Nas bi blo 7. S sabo bomo imeli gumico 5m in 70k.

Lahko prosim poveste kake lepe plaže ali pa zalive. Lahko so peščeni ali pa kamenčki. Kateri otoki se splača videt?

Namreč bi meli radi nekako plan da ne bomo brezciljno tavali okoli in trošili čas ker teden bo šel hitro mimo :roll:

Se pravi lepi otočki zalivčki in plaže :D

Hvala.

P.S. Danes potrdim rezervacijo zato me zanima kaj predlagate da si mal prej ogledam na googli :wink:

Blze a se hisici imenujeta " dvi sestrice "
Morje, ribolov, kulinarika
blze
Admiral
Kontakt:

Re: babac

OdgovorNapisal/-a blze » Ne Apr 17, 2011 13:45

bodul napisal/-a:
blze napisal/-a:Živjo. Lets bom letoval v robinzonsi hišici na Babacu. Nas bi blo 7. S sabo bomo imeli gumico 5m in 70k.

Lahko prosim poveste kake lepe plaže ali pa zalive. Lahko so peščeni ali pa kamenčki. Kateri otoki se splača videt?

Namreč bi meli radi nekako plan da ne bomo brezciljno tavali okoli in trošili čas ker teden bo šel hitro mimo :roll:

Se pravi lepi otočki zalivčki in plaže :D

Hvala.

P.S. Danes potrdim rezervacijo zato me zanima kaj predlagate da si mal prej ogledam na googli :wink:

Blze a se hisici imenujeta " dvi sestrice "

Tako je. A veš mogoče kaj več povedat o teh dveh sestricah? Mogoče kak nasvet :wink:
bodul
Višji praporščak

babac

OdgovorNapisal/-a bodul » Ne Apr 17, 2011 22:55

Ce sate dobra druzba bo OK, tu je nekaj mojih slik. Na otoku sem izven sezone vecinoma sam, v sezoni je malo bolj zivahno, hisici sta ti na lepem kraju takoj ob vecejm zalivu, kjer je tudi konoba Babac. Vode imas zadosti, saj je na otoku mestni vodovod. Pred hiso je kar dober pomol, no sej bos videl, da je prakticno pred vsako hiso. Blizu imas ene od najlepsih nenaseljenih krajev na Jadranu, za tvoj gumenjak bo super Priskrbite si kaj proti komarom. Prednost ti je tudi, da ce si zazelis, si v zelo kratkem casu v poletni turisticni guzvi.

http://www.youtube.com/watch?v=ZoGd3Ifqse0
blze
Admiral
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a blze » Po Apr 18, 2011 11:41

Hvala za odgovor.

Ja družbo smo zanimiva :wink: Nismo neki divjaki niti razbijači. Edino to je, da radi kaj spijemo :P

Nas bo pa 7 komadov. Ja na agenciji so rekli, da me čaka privez pred hišico, zvečer pa da me čaka privez v lučici nedaleč stran zaradi varnosti, če pride kako slabo vreme. Vse pa je všteto v ceno.

Ja če boš isti termin si lepo vabljen na hladno pivo al pa gemiš :wink:
Uporabniški avatar
gregor.n
Admiral
Kraj: Zanzibar
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a gregor.n » Po Apr 18, 2011 11:48

No, še dobro da sem se odločil julijski dopust preživeti južneje, Vis in Lastovo, ker bodo okrog Biograda sami "pijančki". :lol: :lol: :lol:
Fantje uživajte maksimalno, le pazite na omejitev hitrosti v pašmanskem kanalu 10NM. :wink:
lpg
https://medisken.si
blze
Admiral
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a blze » Po Apr 18, 2011 12:12

A ni po novem v kanalu 8NM?

Kaj sploh glisira gumenjak pri 8NM :)
janadino
Admiral

OdgovorNapisal/-a janadino » Po Apr 18, 2011 13:36

gregor.n napisal/-a:No, še dobro da sem se odločil julijski dopust preživeti južneje, Vis in Lastovo, ker bodo okrog Biograda sami "pijančki". :lol: :lol: :lol:

lpg

Saj lahko poveš, da zaradi mene, ker ti vse pojem pa spijem kaj maš na barki.
Guma je guma, zaenkrat.
bodul
Višji praporščak

OdgovorNapisal/-a bodul » Pe Apr 22, 2011 19:09

blze napisal/-a:Hvala za odgovor.

Ja družbo smo zanimiva :wink: Nismo neki divjaki niti razbijači. Edino to je, da radi kaj spijemo :P

Nas bo pa 7 komadov. Ja na agenciji so rekli, da me čaka privez pred hišico, zvečer pa da me čaka privez v lučici nedaleč stran zaradi varnosti, če pride kako slabo vreme. Vse pa je všteto v ceno.

Ja če boš isti termin si lepo vabljen na hladno pivo al pa gemiš :wink:

Grem jutri dol, hisico mas cca 100 metrov odaljeno od stare lucice, kjer je siguren vez, poleti je guzva za privez v lucici, ampak s kakim pivcem se hitro prikupis, agencija nima nic s staro lucico, saj za njo skrbimo le sami, na otoku je vecina vikendasev, tu mas slikico lucice.

Slika[/url]zele

http://www.shrani.si/f/42/mG/3IWUozZz/3 ... 131000.jpg

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti