Admin, ce ze ne bos na kr enovi terasi pil piva, potem ga bos lahko na Texovem balkonu. Aja samo njega pa ne bo. Potem ti pa ostane samo se alternativa. Lahko ga spijeva pri meni na flayu, ampak v stoje, ker sedet ne bova mogla ker barh se ni nic naredil.admin napisal/-a:Kar lepo se prijavljate, vidim, da bo spet veselo, pestro, za marsikoga poučno in na sploh odlično!kr en napisal/-a:Sem se že spomnil. Ja itak! Admin je letos brez šporheta. Mogoč mu pa prav pridem
Veš kaj kr en, jst še vedno čakam in upam, da bom na letošnji ruti pil pivo nekje na drugem nadstropju...![]()
Če pa ne rata si pa moj gost ja, pa ne pozabit, da moraš 2 vstopnici sabo prpelat!Za eno sem se že odločil, druga je še v izboru... Ti prepuščam izbiro, al pa kar ta prvo pooblasti, hahaha.
3. ruta Morjeplovec.net - prijava
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
-
CAR
- Admiral
- Kraj: Ljubljana - ACI Supetarska draga - Rab
Admin,
ali boš ti poklical v gostilno na Iloviku. Lansko leto, ko smo bili po prvem dnevu rute na kavi nam je lastnica obljubljala tudi priveze. Glede na število prijavljenih, bi jih bilo potrebno povprašati tudi po privezih in ceno le teh, da ne bodo pripombe koliko je kdo moral plačati za privez, kot so bile na Olibu (je tako Gregor). Dobro bi se bilo dogovoriti, da nam rezervirajo priveze na pomolu (tako za večje kot manjše barke), kjer je elektrika in voda, in ne na bojah (jaz bi šel na pomol kljub višji ceni). V kolikor potrbuješ pomoč ni problema, samo sporoči.
ali boš ti poklical v gostilno na Iloviku. Lansko leto, ko smo bili po prvem dnevu rute na kavi nam je lastnica obljubljala tudi priveze. Glede na število prijavljenih, bi jih bilo potrebno povprašati tudi po privezih in ceno le teh, da ne bodo pripombe koliko je kdo moral plačati za privez, kot so bile na Olibu (je tako Gregor). Dobro bi se bilo dogovoriti, da nam rezervirajo priveze na pomolu (tako za večje kot manjše barke), kjer je elektrika in voda, in ne na bojah (jaz bi šel na pomol kljub višji ceni). V kolikor potrbuješ pomoč ni problema, samo sporoči.
You can't control the wind, but you can adjust your sails.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov