Ljubljančani rabimo enga ki bo vozil, za tref punkt se dogovorimo, kombi bomo pa valda kšn najdl
Srečanja Morjeplovcev
Moderator: moderator
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Matejc napisal/-a:sm ZA!!!
Ljubljančani rabimo enga ki bo vozil, za tref punkt se dogovorimo, kombi bomo pa valda kšn najdl![]()
Za kakšno takšno reč bi bil lahko jaz uporaben (sem prijatelj alkohola, za to mu nič hudega nočem in ga tudi ne "uničujem", torej sem tudi na koncu srečanja trezen, vsaj kar zadeva alkohol
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Marjanova šibka točka so ...ženske...
Se pa tudi jaz prijavljam na kraški kulinarični maraton.
Če bodo v ponudbi še ženske, pa tudi ok, bomo zmogli.
Dober žur si pripravljamo, sam kaj, ko gostitelj tega še ne ve
Se pa tudi jaz prijavljam na kraški kulinarični maraton.
Dober žur si pripravljamo, sam kaj, ko gostitelj tega še ne ve
Nazadnje spremenil Marchi, dne Pe Jul 29, 2011 10:52, skupaj popravljeno 2 krat.
Če se ne bo hitro prijavil, bom kar njegovo telefonsko gor dal. Se bo hitro naveličal naših klicev

Nazadnje spremenil stojko, dne Po Avg 01, 2011 19:50, skupaj popravljeno 1 krat.
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Marchi napisal/-a:Marjanova šibka točka so ...ženske...![]()
![]()
![]()
![]()
- Priznavam krivdo, vaša milost
Correct me if I am wrong, please.
Srečanje drugi četrtek September, 08.09.2011
ZDRAVO KLAPA!
Ko sem se že stokrat spotaknil, mi je z Stojkovo pomočjo vendarle uspelo, da sem se povzpel na forum in stopil iz anonimnosti.
No jaz sem več ali manj tisti krivec in sokrivec, da naj bi se naslednje srečanje odvijalo na Krasu.
Ideja je padla ob Teranu in Pršutu, ko sva z Stojkotom na Pašmanu v uvali Kobiljek "vedrila pri jasnem nebu in polni luni" , vaša takoj priljubljena člana, Car-a in Jest-a. Moram priznati da niso imeli težkega dela, za me prepričat, da se včlanim med vas.
Ponudil sem, da vas kot novopečeni Morjeplovček, povabim k meni v HRAM.
Kako in kje se bo srečanje odvijalo, je seveda najbolj odvisno od vas .
Če bodo sladokusne želje in udeležba velika, bomo morali srečanje organizirati ne eni večji lokaciji .
Če pa so zahteve skromnejše npr: pršut, panceta, špek, domači sir, jota, klobasa..., štruklji, vino, liker.... in ste se pripravljeni malo stisnit ali pa celo banketno, smo lahko kar pri meni doma.
V obeh primerih ste seveda na prvo "rundo" povabljeni prvo k meni!
Čakam odzive.
Zdaj pa lahko noč in mirno morje!
Ko sem se že stokrat spotaknil, mi je z Stojkovo pomočjo vendarle uspelo, da sem se povzpel na forum in stopil iz anonimnosti.
No jaz sem več ali manj tisti krivec in sokrivec, da naj bi se naslednje srečanje odvijalo na Krasu.
Ideja je padla ob Teranu in Pršutu, ko sva z Stojkotom na Pašmanu v uvali Kobiljek "vedrila pri jasnem nebu in polni luni" , vaša takoj priljubljena člana, Car-a in Jest-a. Moram priznati da niso imeli težkega dela, za me prepričat, da se včlanim med vas.
Ponudil sem, da vas kot novopečeni Morjeplovček, povabim k meni v HRAM.
Kako in kje se bo srečanje odvijalo, je seveda najbolj odvisno od vas .
Če bodo sladokusne želje in udeležba velika, bomo morali srečanje organizirati ne eni večji lokaciji .
Če pa so zahteve skromnejše npr: pršut, panceta, špek, domači sir, jota, klobasa..., štruklji, vino, liker.... in ste se pripravljeni malo stisnit ali pa celo banketno, smo lahko kar pri meni doma.
V obeh primerih ste seveda na prvo "rundo" povabljeni prvo k meni!
Čakam odzive.
Zdaj pa lahko noč in mirno morje!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti