Hello,
I am very happy that you got back to me urgently. Really I like your
Boat so much and I wish you will consider me being the next owner. I
hope that I can confide in you because of what I want to share with
you.
I am among the troop in Afghanistan against terrorism. I served in the
1st Armored Division in Kabul which is Based on the USLE decision for
withdrawing troops from Afghanistan soonest but some troops will be
leaving this July(Batch A), I will be coming to your country on the
platform of NATO soon. Our mission is to beef up terrorist targeted
states and drug abuse, I will need a Boat for myself and will like to
enter into CONSTRUCTION COMPANY AND OTHER INVESTMENT because I noticed
that you country is fast establishing, that is why I contacted you.
In my possession I have the sum of 16.8 million U.S. dollars, I made
from crude oil here in Afghanistan. I deposited this money with a Red
Cross agent informing him that the real owner of the money will come
for it soon so that they will know that it belongs to me because we
are not allowed to do business here or any financial institution.
Your acceptance and maximum co-operation and everything is done, I
know that you are scared and do not believe me but Please, if you are
interested in this transaction, I will give you the complete details
you need for us to Execute this transaction successfully. I shoveled
the internet looking for someone I could trust and real and not
imaginary, that is why I went to a safe place in the Boat web I can be
sure that the person is real.
I cannot move this money into the United States, because I will be in
your country for about 4 years, so I need someone I could trust. If
you accept, I will move the fund to Europe, where you will be the
beneficiary, because I am a uniformed person and I cannot parade such
an amount due to nature on my job, so I need to present someone as the
recipient. I'm an American and an officer for intelligence, that I
have a 100% authentic means of transferring the money through
diplomatic courier Service, I would invest the money in your country
as soon as you agree to keep this fund safe in your country for
business and other investment purposes through you.
I believe I can trust you, now we can only communicate through our
military facilities, communication is secured, so nobody can monitor
our e-mails, and then I can explain in details to you. I will only
reach you by e-mail, because our Calls might be monitored, I have to
be sure; I have to deal with someone I could trust. If you are
interested, if you are not interested, do not respond to this e-mail
and delete this Message if no response after 3 days, I will then
search for someone else.
I wait for your contact information details, so that we can go on. In
some days the box should be in your possession, and I will come for my
money. I will give you 30% of the total money, 8% to charity home
which you will tell me, 2% for expenditure in case any occurs from
your side and 60% for me. I hope I have been fair to this deal. Get
back to me with your full information {NAME, ADDRESS & DIRECT
TELEPHONE NUMBER}
Yours,
Captain Bent
Natege
Moderatorji: moderator2, moderator
Natege
Večkrat ko kaj prodajam bodi si na avto.net ali pa na mornar.net, sedaj je zainteresiran kao za mojo barko, se mi javijo tipi kao vojaki ki imajo ogromno denarja a ga ne morejo poslati v ameriko zato iščejo nekoga ki bi sprejel ta denar in oni pa bi ga prišli iskat in ti dali 20-30% za uslugo. Te kličejo tudi po telefonu in to celo z ambasade itd. skratka na koncu če hočeš prit do tega denarja jih moraš plačat ene 2500€, ker so bili kao neki zapleti na carini.....no enkrat mi je enega celo uspelo nategnit za 750€. Več si lahko preberete v spodnjem besedilu. Se imam pa namen še malo poigrat z tipom!
Ja ko je blo za plačat sem po telefonu reku ambasadorju nekje v angliji da mi fali 750€ zahtevali so 2750€ in sem reku da naj mi jih on posodi oz. nakaže preko western uniona jaz pa ko pridem po paket odprem paket in mu dam 1500€ za uslugo. On sicer ni vedu kaj je v paketu, je bil pa kolega od tega vojaka paket je bila pa kao diplomatska pošta in ga ni mogu noben odpret razen mene! No po dolgih prepričevanjih da naj mi kdo drugi posodi denar so mi denar končno nakazali!
rider666 napisal/-a:Ja ko je blo za plačat sem po telefonu reku ambasadorju nekje v angliji da mi fali 750€ zahtevali so 2750€ in sem reku da naj mi jih on posodi oz. nakaže preko western uniona jaz pa ko pridem po paket odprem paket in mu dam 1500€ za uslugo. On sicer ni vedu kaj je v paketu, je bil pa kolega od tega vojaka paket je bila pa kao diplomatska pošta in ga ni mogu noben odpret razen mene! No po dolgih prepričevanjih da naj mi kdo drugi posodi denar so mi denar končno nakazali!
?? Ne razumem kak paket, kolega kaj ti to o čemu?!? Tale je mal bosa da so ti nigerijci nakazal 750 na lepe oči,... haha bučke na 2
On ti kao pošlje paket poln denarja preko letala od rdečega križa, paket je označen za diplomatsko pošto in ga ne sme nobeden odpirat razen ti, on ti pošlje vse dokumente z geslimi da ti lahko prevzameš ta paket, prvo ti obljublja da ni potrebno nič plačat ko pa paket pride (V Anglijo) moraš kao neki plačat (2750€) da ta paket lahko dvigneš, denar naj bi nakazal na nek račun, seveda potem ni ne duha ne sluha o denarju ne o paketu. Je pa zadeva izredno prepričljiva sej te pokličejo z "angleške ambasade" da te čaka paket itd. Niso nigerijci ampak so angleži, telefonske št. so bile angleške ter denar je bil poslan iz anglije!
Zmago1 napisal/-a:rider666 napisal/-a:... ter denar je bil poslan iz anglije!
Aha in potem svizec zavije čokolado....
Sumim da so te obrali za kakih 100 ali 200 € in zdaj hočeš prodat zgodbico da si jih ti nategnu , imam prav a ne?
Ne prodajam nobenih zgodbic, sploh ne vem zakaj bi jih prodajal. Pač prodajam barko na mornarju in me je nek tip včeraj zopet kontaktiral! Napisal sem kot zanimivost, kam se ljudje spustijo da bi nategnili folk!
zakaj pa se s tem toliko ukvarjaš, a ti ne nese polno denarja tisto klikanje po oglasih ?
Drugače je res ,da ti iz nigerije nakažejo denar,(se je delalo to že pred leti, ko še ni bilo internetnih bluzačev) na tvoj račun, ampak, če bi jih obral le za pičlih 750 $ te pridejo obiskat na dom,pa ne prinesejo piva
Drugače je res ,da ti iz nigerije nakažejo denar,(se je delalo to že pred leti, ko še ni bilo internetnih bluzačev) na tvoj račun, ampak, če bi jih obral le za pičlih 750 $ te pridejo obiskat na dom,pa ne prinesejo piva

“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
Enkrat je en američan sproti opisoval na blogu kako nateguje nigerijca iz Londona, zadeva je šla takole: Američan je prodajal en drag notebook, pojavi se "kao" resen kupec iz Londona. Nekateri ki so brali ta blog so bili tudi iz VB in so šli gledat in poslikat tega možaka na ta naslov in je bil en frizeraj in internet point in polno enih nigerijcev, taklo je bilo jasno da bo šlo za nateg. Nigerijec je plačal s čekom (ki se je čez tri dni seveda izkazal za brez kritja) Ta američan je namesto notebooka zapakiral v paket tel. imenik in ga poslal nigerijcu. fora je bila, da je nigerijev moral plačat carino na VB carini ene 300 funtov in jih je tudi plačal....Potem je ta američan zginil z bloga in sploh z neta, zadnji post je bil da se umika z neta za nekaj časa ker ima neke probleme,..no pol ga ni bilo več nazaj hehe 
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost