Crew lista za vodni skuter
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
Crew lista za vodni skuter
Pozdravljeni,
kolega je kupil jet ski, pa trdi , da pri vodnem skuterji ne potrebuješ crew liste samo vinjeto. Men se zdi malo smešna ta trditev. Mogoče se motim..
Kaj je res in kaj ne....
kolega je kupil jet ski, pa trdi , da pri vodnem skuterji ne potrebuješ crew liste samo vinjeto. Men se zdi malo smešna ta trditev. Mogoče se motim..
Kaj je res in kaj ne....
Fiat Justitia ... Some day....
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
Ne morem verjet, da tak idiotizem obstaja - popis posadke ali pa popis oseb v vinjeti za vodni skuter.
Take idiotske zakonske predloge lahko potrdi le vlada (ali minister), ki ne ve kaj potrjuje. Če pomislimo, da je bil takrat ta glavni Sanader, potem ni nič čudnega, saj se je že takrat bolj ukvarjal z "bančništvom", kot z delom za katerega je bil izvoljen. Baraba pokvarjena.
Po uradnih hrvaških izjavah so bile vinjete uvedene zaradi preprečevanja črnega čarterja. Poteza s katero so zajebali vse poštene, zaradi peščice v večini lastnih domačih kršiteljev.
V zakonu piše: ".. popis osoba (beri; vpis v vinjeto, popis posade je drugo) nije potreban za plovila na kojima nema mogučnosti duljeg boravka (nema ležaja)..."
Preberite si zakon in zahtevajte uradno tolmačenje, ker popis osoba ni zakonsko zahtevan za tovrstna plovila. Dejstvo je, da si vsak uradniček po svoje razlaga zakonodajo, zato pa imajo tako zmešnjavo in se ne ve kdo pije kdo plača pa se na žalost ve, saj vedno ta kratko potegnemo frdamani turisti, ki prihajamo samo težit.
LP NT
Take idiotske zakonske predloge lahko potrdi le vlada (ali minister), ki ne ve kaj potrjuje. Če pomislimo, da je bil takrat ta glavni Sanader, potem ni nič čudnega, saj se je že takrat bolj ukvarjal z "bančništvom", kot z delom za katerega je bil izvoljen. Baraba pokvarjena.
Po uradnih hrvaških izjavah so bile vinjete uvedene zaradi preprečevanja črnega čarterja. Poteza s katero so zajebali vse poštene, zaradi peščice v večini lastnih domačih kršiteljev.
V zakonu piše: ".. popis osoba (beri; vpis v vinjeto, popis posade je drugo) nije potreban za plovila na kojima nema mogučnosti duljeg boravka (nema ležaja)..."
Preberite si zakon in zahtevajte uradno tolmačenje, ker popis osoba ni zakonsko zahtevan za tovrstna plovila. Dejstvo je, da si vsak uradniček po svoje razlaga zakonodajo, zato pa imajo tako zmešnjavo in se ne ve kdo pije kdo plača pa se na žalost ve, saj vedno ta kratko potegnemo frdamani turisti, ki prihajamo samo težit.
LP NT
N.T. Ne bi verjel, če ne bi bil pred tremi tedni zraven. Nov skuter Seadoo, registriran za tri osebe, je šel prijatelj po vinjeto. Plačal in dobil omejitev 8-ih oseb za dobo leta dni!!! Torej v celem letu se lahko pelje na njem le 8 različnih oseb!!! Sam ima štiri otroke, in kup prijateljev. Torej mora med njimi izbrati, kdo bo imel to prioriteto, da se bo lahko peljal z igračko (18.000€) za katero je moral plačati zavarovanje in še vinjeto!!!! (poleg barke!)
To je zame že kratenje osnovnih človekovih pravic. Predvsem pa pravic do nemotenega uporabljanja privatne (neodtuljive) lastnine.
Da pa bi bila stver še bolj nesmiselna, pa lahko ski-jeta vpišeš kot tender na barko z 20-člansko posadko. Torej, ko pelješ drugo rundo na suho večerjat imajo že orožniki pravico zapleniti ti jet-ski
Upam, da bo teh monad s 1.7.2013 konec.
To je zame že kratenje osnovnih človekovih pravic. Predvsem pa pravic do nemotenega uporabljanja privatne (neodtuljive) lastnine.
Da pa bi bila stver še bolj nesmiselna, pa lahko ski-jeta vpišeš kot tender na barko z 20-člansko posadko. Torej, ko pelješ drugo rundo na suho večerjat imajo že orožniki pravico zapleniti ti jet-ski
Upam, da bo teh monad s 1.7.2013 konec.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
blze napisal/-a:kr en napisal/-a: Upam, da bo teh monad s 1.7.2013 konec.
Miš da bo resUpam
![]()
Al bodo ukinili te jebene popise osoba za tujce (državljane EU), al jih bodo morali pa uvest tud za Hrvate... druge ni... Evropska Unija ne trpi diskriminacije.
Btw, a kdo ve zakaj so zaplenili jahto Željku Mitroviću (lastniku Pink TV)?
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
Kaj berem, je res da so Željku zaplenili barko? Se da kje kaj več prebrat?
Pri njem sem bil že večkrat na barki. Nazadnje pa na Paklenih O. Kolega me je prosil, da sem mu nastavil KVH sat TV anteno na satelit AB15.
Spili smo kar nekaj piva predno sem uspel dobiti podatke da sem lahko izračunal sat ID kode. Možakar je izredno tehnično podkovan in prava faca. Odlično sem se počutil tisti dan v njihovi družbi.
LP NT
Pri njem sem bil že večkrat na barki. Nazadnje pa na Paklenih O. Kolega me je prosil, da sem mu nastavil KVH sat TV anteno na satelit AB15.
Spili smo kar nekaj piva predno sem uspel dobiti podatke da sem lahko izračunal sat ID kode. Možakar je izredno tehnično podkovan in prava faca. Odlično sem se počutil tisti dan v njihovi družbi.
LP NT
Nazadnje spremenil Nikola T., dne To Avg 09, 2011 21:33, skupaj popravljeno 1 krat.
Tukaj recimo piše nekaj o tem: http://www.zurnal24.si/zeljku-mitrovicu-zaplenili-jahto-clanek-102241
Nikola Tesla napisal/-a:Kaj berem, je res da so Željku zaplenili barko? Se da kje kaj več prebrat?
Končni razplet: http://dnevnik.si/novice/svet/1042465320
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov