Tankanje goriva problem
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Tankanje goriva problem
Pozdravljeni!
Imam vprašanje za vas strokovnjake in upam da mi bo znal kdo pomagat, gre za plovilo antares 750. Ko ga poskušam tankati mi meče gorivo nazaj vn, ubistvu ne požira dovolj hitro, kot bi moralo in včasih tankam tudi po 15-20minut 200 litrski tank goriva, eni so mi rekli da je zamašen oddušnik, a sem preveril in ni nobene blokade, ali je možno da so cevi tako zvite da ne požira dovolj hitro? Kje bi lahko bil problem?
Hvala!
Imam vprašanje za vas strokovnjake in upam da mi bo znal kdo pomagat, gre za plovilo antares 750. Ko ga poskušam tankati mi meče gorivo nazaj vn, ubistvu ne požira dovolj hitro, kot bi moralo in včasih tankam tudi po 15-20minut 200 litrski tank goriva, eni so mi rekli da je zamašen oddušnik, a sem preveril in ni nobene blokade, ali je možno da so cevi tako zvite da ne požira dovolj hitro? Kje bi lahko bil problem?
Hvala!
Na cevi oddušnika je mnogo pametnih, ki naredijo zanko... V tej zanki se nabere za en štamperle goriva, ki neprodušno blokira oddušnik in pištola meče ven... Potem po nekaj poskusih to minimalno količino goriva izvrže pri oddušniku in takrat se lahko prične polnjenje tanka... Tako bedastočo sem videl pri mnogo ameriških čolnih...
Ena od variant, ki mi pade na pamet...
Lahko je tudi to, da je glavna cev za polnjenje kje zalomljena, preostro koleno ali podobno in tako ne more dovolj hitro pogoltnit vsega goriva...
Ena od variant, ki mi pade na pamet...
Lahko je tudi to, da je glavna cev za polnjenje kje zalomljena, preostro koleno ali podobno in tako ne more dovolj hitro pogoltnit vsega goriva...
Tako kot je rekel val sem imel tudi jaz...
Je pa tudi res, da tako kot pravi admin v kombinaciji z močnimi pumpami na prenovljenih črpalkah meče vn sto na uro... jaz ponavadi zahaklam kr na prvi zob in pač počakam... na druge se pač ne oziram jebiga tut jaz sem čakal v vrsti in nalijem do konca....

Je pa tudi res, da tako kot pravi admin v kombinaciji z močnimi pumpami na prenovljenih črpalkah meče vn sto na uro... jaz ponavadi zahaklam kr na prvi zob in pač počakam... na druge se pač ne oziram jebiga tut jaz sem čakal v vrsti in nalijem do konca....
Sm jo prpelu da bo kuhala kt mami, pa je pila kt ati...
ISTO
Meni se na BAY-u isto dogaja, sedaj, kotankam snamem gumijasto cev oddušnika iz zadnje stene (znotraj pri mađšini) in gre tankat nemoteno...vedno se nabere sol v mrežico na zunanji strani barke....
Cev se po mojem ne more kar sama zviti. 100 % je problem na oddušniku.
Hlapi pa skozi luknjo kjer tankaš kar vrejejo ven, da si po tankanju kar malo nasmojen, če imaš glavo predolgo v bljižini luknje za tankanje.
b9
Cev se po mojem ne more kar sama zviti. 100 % je problem na oddušniku.
Hlapi pa skozi luknjo kjer tankaš kar vrejejo ven, da si po tankanju kar malo nasmojen, če imaš glavo predolgo v bljižini luknje za tankanje.
b9
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov