Ime čolna!
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Ime čolna!
Dragi so forumaši, pred nama z mojo lepšo polovico je poimenovanje nove pridobitve (slike še pridejo) in se bodeva okoli imena čolna.
Torej na dan z predlogi, morda bo poimenovan ravno po vas.
Merci!
Torej na dan z predlogi, morda bo poimenovan ravno po vas.
Merci!
ime
Jaz imam dve hčerki,torej se imenuje po obeh,da se ne kregajo
Primer : ime1& ime2
Primer : ime1& ime2
Jaz tudi, po obeh hčerah, ker pa vem da še nimaš otrok, ti predlagam da najprej najdeta z najnajdražjo lepo ime za čoln, potem bosta pa lahko otroke poimenovala po njem, samo odločiti se morata koliko imen bosta nalepila na čoln. Pa veliko užitkov, pri poimenovanju čolna seveda, da ne bo pomote, ha,ha.
p.s. : a z antifaulingom si že kaj rešil, al pridemo mi pomalat?
lpg
p.s. : a z antifaulingom si že kaj rešil, al pridemo mi pomalat?
lpg
https://medisken.si
Slical sem za lastnika, ki je imel dva sina Crispopherja in Constantina, barko je poimenoval Crisco! Je pa ena stvar, ki se je moramo zavedati: ce bomo kdaj na morju imeli tezave in bomo klicali MAYDAY, je predolgo ime zelo neprijetno, ce ne celo nevarno. Po klicu ma pomoc moramo crkovati ime plovila in ce je ime " MI SE IMAMO RADI", nas obalna straza prosi, da svoje ime crkujemo. Ponavadi ga prvic ne uspejo razumeti in ga moramo ponoviti.Takrat je lahko edino kar se vidimo od barke mehurcki...........
EDINI DOBER DAN JE DAN NA MORJU!
Ok, tole naj bo ožji izbor, pa glasujte od 1-3 pa vsakemu mestu bomo dali točke, na koncu dobimo favorite (Jaz sem za Nizozemsko in Portugalsko, hehe):
Anna
Diana
Nadia
Barakuda
Lucky
Sunny
Janea
Tole je pa latinsko:
Vitae-življenje
Fide-vera
Dixi- I have spoken
Tibi-i can't give YOU anything but love, baby.
Laureola-victory, triumph, success.
Anna
Diana
Nadia
Barakuda
Lucky
Sunny
Janea
Tole je pa latinsko:
Vitae-življenje
Fide-vera
Dixi- I have spoken
Tibi-i can't give YOU anything but love, baby.
Laureola-victory, triumph, success.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov