Se vidimo čez nekaj uric!
Srečanja Morjeplovcev
Moderator: moderator
jest napisal/-a:Admin mi gremo samo v knjižnico na Kras, knige brat!![]()
![]()
Tuki na našem koncu je en NZ band, ki je naredil tale izlet v malo drugačno, asociacijo si mi pa ti dal. Tale "DVORSKA KNJIŽNICA" je pa čist pri sosed od našega CAR-ja...
http://www.youtube.com/watch?v=MDfjswHF ... re=related
.
Resnično žal mi je , da taka srečanja ne potekajo dalj časa. S tem mislim, da bi morali priti prej in se še malo razgledat po Krasu.
Krašovc nas je pa itak vzel za svoje, vsaka čast, kapo dol.
"Očitno nas ne pozna dovolj, hahahaha!"
Drugič nam mora zrihtat kaj dela, da se odkupimo za gostoljubje in vse izvrstne dobrote, ki jih je pripravila celotna družina s soprogo na čelu.
Najlepša hvala.
LP
.
Resnično žal mi je , da taka srečanja ne potekajo dalj časa. S tem mislim, da bi morali priti prej in se še malo razgledat po Krasu.
Krašovc nas je pa itak vzel za svoje, vsaka čast, kapo dol.
"Očitno nas ne pozna dovolj, hahahaha!"
Drugič nam mora zrihtat kaj dela, da se odkupimo za gostoljubje in vse izvrstne dobrote, ki jih je pripravila celotna družina s soprogo na čelu.
Najlepša hvala.
LP
.
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Re: Srečanje drugi četrtek September, 08.09.2011
KRAŠOVC napisal/-a:Če pa so zahteve skromnejše npr: pršut, panceta, špek, domači sir, jota, klobasa..., štruklji, vino, liker.... in ste se pripravljeni malo stisnit ali pa celo banketno, smo lahko kar pri meni doma.
Kar obljubi to nrdi, v neomejenih količinah z nasmškom na obrazu, v krasnem ambientu Kraške domačije. VRHUNSKO!
Hvala za domačnost in vrhunske dobrote, tvoji ženki, hčerki, sosedu in seveda tebi, KRAŠOVC. Res smo se počutili odlično sprejeti.
p.s. Pred vhod obesi morjeplovsko zastavico, boš imel vsak vikend morjeplovske osmice
Ne vem ali so vsi krašovci ali samo Krašovc tako gostoljubni. Pa še cela družina, da se tako potrudi. Res še enkrat hvala vam za gostoljubje vam, morjeplovci, pa hvala za družbo.
Kar pa se povratnega leta tiče, pa ne bom izgubljal besed. Domov sem prispel, reci piši, ob pol petih zjutraj. Pa pravijo, da LAUDA AIR nikoli nima zamude
Pa preden je vsake nad svojo hišo izskočil
P.S. Še dobro, da si JEST ni zaželel ob prihodu domov vseh svojih otrok poljubiti

Kar pa se povratnega leta tiče, pa ne bom izgubljal besed. Domov sem prispel, reci piši, ob pol petih zjutraj. Pa pravijo, da LAUDA AIR nikoli nima zamude
P.S. Še dobro, da si JEST ni zaželel ob prihodu domov vseh svojih otrok poljubiti

"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
ZDRAVO KLAPA!!!!!!!!
VIDIM, DA NISEM EDINI KI JE ZJUTRAJ PRIDNO VSTAL! UPAM TUDI, DA STE SE IN SE ŠE BOSTE ZBUDILI V SVOJI POSTELJI ALI VSAJ V DOBRI DRUŽBI IN DA TO POMENI DA STE VSI SREČNO DOSEGLI SVOJE CILJE, ENI PO KOPNEM DRUGI PO LUFTU.
VESEL SEM , DA STE SE IMELI TAKO FAJN, TO JE BIL TUDI GLAVNI CILJ TEGA SREČANJA.
NA ŽALOST ŠE VEDNO ŠEPAM Z PUZLAMI: IME- SLIKA -PARTIZANSKO IME.
BI BLO DOBRO NAREDIT KATALOG ZA NAS "FAZANE". BO ŠE OLGA PREDEN BAS BOM VSJ MALO SESTAVIL, PA BO ŽE........
MI IMAMO SE FAJN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KLAPA: MIRNO KOPNO!
VIDIM, DA NISEM EDINI KI JE ZJUTRAJ PRIDNO VSTAL! UPAM TUDI, DA STE SE IN SE ŠE BOSTE ZBUDILI V SVOJI POSTELJI ALI VSAJ V DOBRI DRUŽBI IN DA TO POMENI DA STE VSI SREČNO DOSEGLI SVOJE CILJE, ENI PO KOPNEM DRUGI PO LUFTU.
VESEL SEM , DA STE SE IMELI TAKO FAJN, TO JE BIL TUDI GLAVNI CILJ TEGA SREČANJA.
NA ŽALOST ŠE VEDNO ŠEPAM Z PUZLAMI: IME- SLIKA -PARTIZANSKO IME.
BI BLO DOBRO NAREDIT KATALOG ZA NAS "FAZANE". BO ŠE OLGA PREDEN BAS BOM VSJ MALO SESTAVIL, PA BO ŽE........
MI IMAMO SE FAJN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KLAPA: MIRNO KOPNO!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov