Ali kdo pozna ta čoln?
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Mike napisal/-a:Inspirion, te čolni imajo vgrajen Mercruiser ali Volvo in nič drugega. Tako da ali je bil 6.2 ali pa 7.4 V8.
Jasno jasno - zato tudi
Naceloma bi lahko kdo naknadno vgradil/zamenjal motor, a 7.0 V6 blokov je tako malo nasploh, da bi blo to res hecno. Vedno pa pravim: sto ljudi sto cudi, sto zena - dvesta sisa!
In ko smo sedaj vse fino razčlenili me na koncu zanima, koliko strokovnjaki menite, da bi bila poraba na dotičnem Sea rayu s 5.0 V8 motorjem.
nabjrž povprečno ne 40 litrov, drži?
Omenjeni Fairline (najbrž 28 ka) iz enega od prejšnjih odgovorov je najbrž že precej v letih, se motim?
Hvala za odgovore.
LPB
Omenjeni Fairline (najbrž 28 ka) iz enega od prejšnjih odgovorov je najbrž že precej v letih, se motim?
Hvala za odgovore.
LPB
-
Original-One
- Viceadmiral
Baracuda napisal/-a:In ko smo sedaj vse fino razčlenili me na koncu zanima, koliko strokovnjaki menite, da bi bila poraba na dotičnem Sea rayu s 5.0 V8 motorjem.
Hvala za odgovore.
LPB
Živjo,
meni pije 240 Sun Sport z 5.0 MPI motorjem cca. 32-33 litrov pri hitrosti cca. 23 knots.
lp
inspiron napisal/-a:
Toyote (recimo pick-upi) majo 7.0L 6 valjnike (z mal manj konj k 300, no)
Pa mislim da so General Motors LS7 (7.0 literski) tudi v 6 valjni izvedbi - pri tem pa konje stimas kolker hoces*edit: ups, ni res: LS7 so V8.
LS7 je šele od leta 2006 in je V8 Big Block
Čakam,da mi pokažeš 7.0 V6 Toyota motor !
Prvič slišim zanj, pa skoraj bi rekel, da so spet buče
Toyotin motor je bil največji 6.5, 6cyl vrstni dizel

“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
Baracuda napisal/-a:@gregor.n
Tudi če bi tole bil nemški forum bi tabela ne mogla biti boljša.
odlično! Res hvala !!!
Ne men, adminu se je treba zahvalt za tole tabelco
Drugače pa funkcija išči na forumu dela čudeže
Alo Tex, rešeno, dej ne seri s temi LSTŽNJF motorji in bučnim oljem
https://medisken.si
Tex napisal/-a:inspiron napisal/-a:
Toyote (recimo pick-upi) majo 7.0L 6 valjnike (z mal manj konj k 300, no)
Pa mislim da so General Motors LS7 (7.0 literski) tudi v 6 valjni izvedbi - pri tem pa konje stimas kolker hoces*edit: ups, ni res: LS7 so V8.
LS7 je šele od leta 2006 in je V8 Big Block![]()
Čakam,da mi pokažeš 7.0 V6 Toyota motor !
Prvič slišim zanj, pa skoraj bi rekel, da so spet buče![]()
Toyotin motor je bil največji 6.5, 6cyl vrstni dizelvsaj kot jaz vem...
Jaz se nisem v zivljenju slisal za 7.0 V6 motor, zato sem na brzino pogooglal in je tole padlo ven: http://allcars2014.com/2014-toyota-tacoma/ - zato sem napisal, da mogoce pa celo res obstaja (2014 model pa kao nov motor). Pa se to zna biti napaka v clanku (nisem nic po drugih straneh brskal). Ziher pa ni bil v tisti omenjeni coln bil vgrajen
Kot ze omenjeno: ne zapenji Tex za tele mopede, da te ne bo frschlock!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov

[/quote]