Plovila na Hrvaškem - Korona in meja
Moderatorji: moderator2, moderator
Re: Plovila na Hrvaškem - Korona in meja
Danes prvic letos na hrv. Dol prek Staroda brez problemov z običajnim potnim nalogom, pri povratku nazaj pa je slovenka komplicirala da "poslovni sestanek" ni več sprejemljiv in želela da grem na test na jelšane - po razlagi (itak neresnični) da pa sem dnevni migrant ki hodi vsak dan čez mejo na delo me je spustla čez.... mi je čudno da, ob vseh skeniranjih osebne, nimajo evidence ali res nekdo dnevno hodi preko meje
Mene ne čudi, da nimajo uporabnih evidenc. Mene bi čudilo, če bi jih imeli. Ukrepi in birokracija so papirnati vojaki.
Me je pa danes nasmejal prispevek iz Avstrije (sicer je šlo za smučanje, pa vseeno): Upraviteljica smučišča je jamrala, da je ukrepov veliko preveč, da so si nasprotujoči, da na nivoju države stvari ne štimajo in na nivoju dežel tudi ukrepi ne štimajo, da je zmeda, eni rečejo zapret, eni rečejo odpret......
Sem se prav nasmejal in oddahnil, da ni samo pri nas tak kaos, ampak tudi drugje. Je lažje prenašat sranje, če veš da nas je več v istem dreku
Me je pa danes nasmejal prispevek iz Avstrije (sicer je šlo za smučanje, pa vseeno): Upraviteljica smučišča je jamrala, da je ukrepov veliko preveč, da so si nasprotujoči, da na nivoju države stvari ne štimajo in na nivoju dežel tudi ukrepi ne štimajo, da je zmeda, eni rečejo zapret, eni rečejo odpret......
Sem se prav nasmejal in oddahnil, da ni samo pri nas tak kaos, ampak tudi drugje. Je lažje prenašat sranje, če veš da nas je več v istem dreku
...ti krmi ga v valovih, ti brani ga v vetrovih...
Ampak čist vsak neki muva,muti pozira,sve bi da nebi...mater od vas se otroc učijo...pol pa pizdakamo,če mamo skorumpirano pa ne vem še kako zaruleno vlado pa to..ja gotov so mel tak zgled že doma in pol postal kreativni..k seb grabilni... 
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
-
CAR
- Admiral
- Kraj: Ljubljana - ACI Supetarska draga - Rab
Kot kaže bomo letos delali AF poleti. Tole je današnja izjava:
Kako je s cepivom?
Od konca marca naprej bo načrt sproščanja ukrepov lahko bistveno popravljen, če bo na voljo dovolj cepiva, je napovedal premier. Do zdaj je bilo razdeljenih malo več kot 33.000 doz cepiva. V DSO so bili cepljeni praktično vsi oskrbovanci, razen tistih, ki so covid-19 preboleli v zadnjih treh mesecih. Vsi preostali prvi odmerki cepiva so šli v slovensko zdravstvo. 16.500 odmerkov cepiva Pfizer pride v Slovenijo naslednji teden.
Kako je s cepivom?
Od konca marca naprej bo načrt sproščanja ukrepov lahko bistveno popravljen, če bo na voljo dovolj cepiva, je napovedal premier. Do zdaj je bilo razdeljenih malo več kot 33.000 doz cepiva. V DSO so bili cepljeni praktično vsi oskrbovanci, razen tistih, ki so covid-19 preboleli v zadnjih treh mesecih. Vsi preostali prvi odmerki cepiva so šli v slovensko zdravstvo. 16.500 odmerkov cepiva Pfizer pride v Slovenijo naslednji teden.
You can't control the wind, but you can adjust your sails.
Jaz sem že jeseni, ko so še nakladali o dveh tednih vedel, da bomo zaprti vsaj do pomladi
. Držim pesti, da bo cepivo ustavilo epidemijo, drugače smo gotovi. Pa ne zaradi virusa, ampak zaradi histerije, ki nas bo pokopala, če cepivo ne bo učinkovito.
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
Zgleda, da bo letošnja sezona bolj cincamarinca.Da se vsaj toliko sprostilo, da se vsaj prehodi mal bolj odprejo.Drugče bomo pa vsaj tisti, ki imamo barke doma lahko še kaj postorili.Če ne bo šlo v vodo, bom pa kure naselu v barko.
mašinfirer
habibi Vll napisal/-a:Zgleda, da bo letošnja sezona bolj cincamarinca.
Če te norije ne bo kmalu konec, bodo vse sezone bolj cincamarinca, ker se nam bo vsem zmešalo. Ljudje pač ne morejo toliko časa zadrževat sape in slej ko prej bo počilo... Upam, da politiki premorejo vsaj toliko razuma, da nas ne bodo pripravili do tega, da nam dokončno poči film. Čeprav nisem čisto prepričan...
-
al
do 2025 bo trajalo.
naredi print screen tega mojega zapisa
naredi print screen tega mojega zapisa
al napisal/-a:do 2025 bo trajalo.
Ne bo, ker kot rečeno folk ne more toliko časa zadrževati sape in se mu bo prej zmešalo.
Poglej, kaj se dogaja v ZDA... Pa samo naivni mislijo, da se je folku zmešalo (samo) zaradi Trumpa.
Jaz mislim, da bo tudi Evropa zagorela, če kmalu ne bo konec tega sranja. In za njo cel svet.
Kitajci imajo izrek (v bistvu kletvico): želim ti, da bi živel v zanimivih časih
al napisal/-a:do 2025 bo trajalo. ...
Upajmo, da bo prej konec
Običajno kar pride iz Kitajske, ne zdrži tako dolgo
Prijatelje bolj cenim po tem, koliko preplujejo in ne po tem, kako veliko barko imajo!
Sej bo fantje. Če ne bo druge pa vsi pripeljemo barke nazaj v Slo 

Veter v laseh, travarca v zobeh 
Do začetka aprila(velika noč) bodo hrvati sigurno odprli meje,mi se jim bomo pa prilagodili - kot vedno.Za ceno sezone bodo izumili rešitev.
Pozabite na vse,kar mislite,da veste.
jozko napisal/-a:al napisal/-a:do 2025 bo trajalo. ...
Upajmo, da bo prej konec![]()
Virusov ne bo nikoli konec. Upam, da bo konec vsaj histerije in strahovlade.
Jaz sem previdni optimist in upam, da kmalu sledimo Hrvaški po njihovi krivulji, po kateri so začeli drseti dol še preden so zaprli oštarije in ostalo, kar imamo mi že mesece (kar lahko pomeni vpliv prekuženosti iz Zrć
):

Če nič drugega bo takole HR kmalu zelena in vsaj v eno smer ne boš potreboval testov

Če nič drugega bo takole HR kmalu zelena in vsaj v eno smer ne boš potreboval testov
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti