Sr: hvala.
Kaj pa nek hibrid torej oboje koleščki za vlečt iz vode, dile (dvižne) pa pol ko je gor za fiksirat? men gre tut mal na živce da se cinca po koleščkih.
Montaže sredinjskih valjčkov
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Re: Montaže sredinjskih valjčkov
Finally, give that old outboard a hug—everyone needs some love now and again.
Ne vem. Polančev nasvet se dobro sliši.
polanc napisal/-a:Tkole fantje se pravilno naredi.Te deske morajo biti vsaj 5 centi debele da so stabilne in enih 15 cm široke.Nato se na prikolo dodelata pod desko ekscentra ki sta spredaj povezana z dvena starima vintama.Čoln se spušča v morje in potegne iz njega po valjih nato pa se TAKOJ z onenjenima vintama deske dvignejo toliko da so valjčki le še malo obremenjeni in to vsi razen krmnega.Ostale moramo zavrteti z roko.Pol pa gas po cestak oziroma njihovih luknjah ..in nič ne bo čolnu ne na prevozu ne na zimskem počitku v garaži...Je pa mal prikolic tko poštimanih.
Točno neki tazga ja.. Polanc a maš kakšno sliko kako to zgleda?
Finally, give that old outboard a hug—everyone needs some love now and again.
http://shrani.si/f/1w/VN/3rCrxbIi/1.jpg
Približno takole za manjše čolne, tole je moj GT402, po sredini koleščka ob strani zadaj tapicirane dile, brez problema na rampi v vodo in ven. pri transportu se pa pelje kot avion.
Približno takole za manjše čolne, tole je moj GT402, po sredini koleščka ob strani zadaj tapicirane dile, brez problema na rampi v vodo in ven. pri transportu se pa pelje kot avion.
-
NOVI FOSIL
- Admiral
- Kraj: LJ-CRES
- Kontakt:
toni8 napisal/-a:https://www.njuskalo.hr/prikolice-plovila/bryant-prikolica-plovila-oglas-10844147
Bravo Toni8, ta je prikolica je res super
Paše za vse tipe čolnov in jadrnic
-
toni8
Če se komu da, naj nalepi prvo sliko iz oglasa, da bo ostala, ko bo oglas umaknjen. Meni se ne ljubi ukvarjati z "navodili" za lepljenje. Me preveč spominjajo na multimedijske Peugeot-naprave, kjer se je treba za najobičajnejšo nastavitev ali ukaz prebiti preko podmenija podmenijevega podmenija. Ali pa na uradni list SFRJ.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov