Manjši bivalni gumenjak
Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino
Če boš bral hrvaški zakon, ki obravnava tovrstne prekrške, je tam lepo definirano, kaj pomeni kampiranje: prenočevanje z uporabo kamp opreme (šotor je izrecno omenjen).
Če torej v topli poletni noči prespiš na plaži pod milim nebom (brez šotora in spalne vreče), to še ne pomeni, da si kampiral in po mojem nisi v prekršku. Važno pa je, da si v primeru kontrole nekje na Hrvaškem prijavljen.
Če torej v topli poletni noči prespiš na plaži pod milim nebom (brez šotora in spalne vreče), to še ne pomeni, da si kampiral in po mojem nisi v prekršku. Važno pa je, da si v primeru kontrole nekje na Hrvaškem prijavljen.
Mirno morje in široko obzorje.
Komplicirate. Jaz in bivša sva z mojim Zodiakom 4,7/60HP preplula cel severni Jadran BP. Spala na čolnu in v ta namen sem si doma na šivalnem stroju sešil šotor iz Tyveka. Preživela dva nočna naliva z vetrom in se zjutraj zbudila nasmejana, si umila faco in zobe v morju, pa tudi kako in lulu. En lapših dopustov. Jasno spremlat je treba vreme, imet navtične karte na papirju, kompas, vse luči, dovolj vrvi, bencina, hrane, pijače, zdravo pamet in nekaj sreče z vremenom. Vsekakor je pa potrebno poznat in bit vešč mornarskih veščin.
Ti samo gas in juhuhu.
Ti samo gas in juhuhu.
Izpit za čoln sedaj imam, kaj pa zdaj... na morje seveda.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov