Podaljšanje sidrne verige - inox Vs cinkana
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator
Cene!
Torej jaz sem verigo dobil dve leti nazaj. Takrat je bila cena (izven sezone - takšen čas kot sedaj) z vsemi popusti okoli 400 € (8 mm - 50 m). Je bila pa poštnina kot sem že napisal 170 €. Trenutne cene pa so tukaj
http://www.posidonia.com/studlesslink.asp
Opomba:
Če kdo najde cenejšo varianto dam za en plato piva!!!

http://www.posidonia.com/studlesslink.asp
Opomba:
Če kdo najde cenejšo varianto dam za en plato piva!!!
...Don't take life too seriously . No one gets out alive! ...
...Never sail with a crew who can't sing!...
Tex napisal/-a:pivo bi poglej na nautimarket
Kje dobim ne-kitajsko inox verigo (8mm, 50 m) za manj kot 570 € z dostavo na dom?
Na nautimarketshop ne vem ali res ni kitajska, pa še 30m pride 470 €.
http://www.nautimarketshop.com/shop/en/ ... 10084.html
Nazadnje spremenil Grega295, dne Po Feb 11, 2013 13:12, skupaj popravljeno 1 krat.
Malo ustavite konje fantje
. Kot sem napisal lahko priložim račun. Če cena za INOX verigo 7,9 € /meter ni poceni potem ne vem kaj je poceni.
. Še vedno pa velja moja ponudba (pivo je v Puli). Torej čakam na link kjer bo evidentno INOX veriga 8 mm - dolžine 50 m cenejša od 395 €.
Pa ne kakšna www.alibaba.com "Made in China".
DR. E. - cena na spletni strani so za 100 m verige
DR. E. - cena na spletni strani so za 100 m verige
Cene, cene, pivo, pivo,...
Predvsem sem z mojim postom želel pomagati NT pa še kakšnemu drugemu članu našega foruma. Torej za ogled bo tole dovolj. Pravim vam, da je sedaj zimska sezona in se zadeva da dobiti bistveno ceneje. Zadeve se ob nabavi (pred 2 leti) nismo lotili "gasilsko" (se opravičujem vsem gasilcem) ampak dovolj sistematično, da je ta INOX veriga "priplavala" na površje. Torej - proizvajalec z dolgo letno tradicijo (pred WWII) s področja EU!!!!
Pri računu bodite pozorni na Sconto.
Prav tako imate na računu ime in priimek kontaktne osebe (ki podeljuje kar zanimive popuste
).
Moja ponudba še vedno velja - ampak linka, ki bi kazal na cenejšo varianto (kvaliteta, EU proizvajalec, cena,...) še vedno nisem uspel najti v tem postu.
Tex - moj komplet ne pride 950 € ampak 684 € (dostava na domače dvorišče).
Pri računu bodite pozorni na Sconto.
Prav tako imate na računu ime in priimek kontaktne osebe (ki podeljuje kar zanimive popuste
Moja ponudba še vedno velja - ampak linka, ki bi kazal na cenejšo varianto (kvaliteta, EU proizvajalec, cena,...) še vedno nisem uspel najti v tem postu.
Tex - moj komplet ne pride 950 € ampak 684 € (dostava na domače dvorišče).
Sedaj pa res ne vem, kdo ne zna računat ?
vendar po ceniku pride 100m inox 8ke 1580eu + 20% ddv ? = 1896eu / 2 ker je 50m in ne 100m in je 948eu + 170eu prevoza kot si rekel = 1120 eu na oko ?
To je današnja cena po ceniku, brez popustov z davkom ? kje se motim ?
Verjamem, da je lahko bolj kvalitetna,z tradicijo vendar vse kalibrirane verige so narejene po standardu, in tudi kitajska "bi morala" držati...
Seveda tudi sam močno dvomim v kitajce, in jih ne kupim ( imam raje staro zarjaveto ameriško
če seveda tudi ta ni kitajska
)
Enako, kot tudi pri tej pade dvom, iz kje je, glede na čase kapitalizma in iskanja procentov povsod !
Tudi sam gledam in mečem številke in očitno se bom odločil za 100m pocinkane, vem le še ne kje... upam da ne pri kitajcih
Seveda je pa lepo,da nam pomagaš, in ne bodi jezen le na glas razmišljam...
vendar po ceniku pride 100m inox 8ke 1580eu + 20% ddv ? = 1896eu / 2 ker je 50m in ne 100m in je 948eu + 170eu prevoza kot si rekel = 1120 eu na oko ?
To je današnja cena po ceniku, brez popustov z davkom ? kje se motim ?
Verjamem, da je lahko bolj kvalitetna,z tradicijo vendar vse kalibrirane verige so narejene po standardu, in tudi kitajska "bi morala" držati...
Seveda tudi sam močno dvomim v kitajce, in jih ne kupim ( imam raje staro zarjaveto ameriško
Enako, kot tudi pri tej pade dvom, iz kje je, glede na čase kapitalizma in iskanja procentov povsod !
Tudi sam gledam in mečem številke in očitno se bom odločil za 100m pocinkane, vem le še ne kje... upam da ne pri kitajcih
Seveda je pa lepo,da nam pomagaš, in ne bodi jezen le na glas razmišljam...

“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
- od kapitana zena
- Admiral
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov