Goran Bare

Tukaj lahko razpravljate o vsem, kar ne sodi v nobeno od zgornjih rubrik. Vseeno naj ne vsebuje preveč politike, verskega prepričanja in podobnega, kar lahko hitro preveč razdvaja ljudi!

Moderatorji: moderator2, moderator

Uporabniški avatar
123dejan
Admiral
Kraj: Gotof-burg!

OdgovorNapisal/-a 123dejan » Sr Okt 12, 2011 15:24

gregor.n napisal/-a:Jaz bi jih vse slikal na Romanovi haubi, pa je problem rešen. :wink:
lpg

:D :D :D :D :D :D Pa z glavo navzdol :D
A veš koliko svinske masti bi tukaj ven spustil :oops:
Uporabniški avatar
Barraqda
Kapitan bojne ladje

OdgovorNapisal/-a Barraqda » Sr Okt 12, 2011 16:23

admin napisal/-a:In ko sprašujete v kateri državi bi barabe sedele... Švica ziher, pa če pogledamo južno, tudi v banana republiki Hrvaška njihov bivši premier lepo sedi za zapahi na Remetincu... :wink:

Brez veze. Desni in levi navijači navijajo vsak na svojo stran medtem ko lopovi popolnoma nemoteno kradejo naprej. :roll:

Kako lepo vse pišeta s Tex-om o levici, o desnici pa pozabite spisat, da so Luko Koper spucali za neverjetnih 200.000.000 EUR, Intereuropo za najmanj 50.000.000 EUR, da ostalih niti ne naštevam. Lahko bi vam očital kratko pamet sam dobro vemo, da gre za navijaško sprenevedanje, ki ga resnici na ljubo niti ne zastopim najbolje. Če je levi lopov je gnoj, če pa je desni je naš in je vse OK ali kaj? :shock:

Tex je pa poleg desnega navijača še nacionalist. Katastrofalna kombinacija. Sam se je izdal. Takih je v Sloveniji približno toliko kolikor je močna SDS, ki črpa svojo moč na neskončnem mučeništvu svetega Janeza Janše in ogroženosti Slovenije od "vanjskog neprijatelja". :roll:

Ne me narobe zastopit. Levi so definitivno isti gnoj.

P.S. Sanader je pravno formalno še nedolžen isto kot Janša. Eden je v zaporu zaradi begosumja eden pa ker sedi v parlamentu.
Uporabniški avatar
mamaMicka
Admiral

OdgovorNapisal/-a mamaMicka » Sr Okt 12, 2011 16:37

Moram reci, da se kar strinjam z baraqdo, vendar pa smo prestopili mejo, ki vodi v prepir.

Kot avtor teme bi lepo prosil za zaklep, saj se bomo res skregali, ker (brez zamere obema) je @Tex res mal pretirava z naci izjavami in zaljenjem levih, ceprav vemo, da so vsi isti. @Barraqda pa je malo prevec direkten in spet preveč levi :):)

No vazno, da jaz nisem nic kriv in da je Jankovic najjaci! :P Aja, pa Virant tudi, ce bo le kandidiral :P
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » Sr Okt 12, 2011 18:35

Ni mi všeč, ko ste me obtožili, da sem Janševec!!!
Daleč od tega, ne hodim na volitve, sem že prej povedal, tudi Janše ne hvalim, samo dejstva sem povedal!!!

Da so kradli tudi desni se povsem strinjam, vendar roko na srce, pokradli so bistveno manj, sploh ni primerjave!!! To manj pa niso pokradli zato, ker bi bili kaj boljši, temveč zato, ker niso bili skoraj nikoli na oblasti in pač niso imeli prilike...
Osebno Janši sploh ni videti, da bi kaj vzel. Če je vzel, potem je to varno pospravil, samo nimam pojma za koga. Če bi jaz ukradel, potem bi užival, tako kot uživajo naši levičarji.

Lep primer je Hrvaška, tam so bili ves čas na oblasti demokrati, načelno desno sredinski, pa so si tako oni nakradli največ. Bivši komunisti in še danes močno levi SDP so ostali večino časa izven vlade in tako niso imeli prilike krast...

Poanta, kdor je na oblasti pač krade, dere, odvzema, goljufa itd... Vse to pa zato, ker mu oblast (on osebno) to dovoljuje...

Eh ne, mislim, da ne bo prepira, ampak s politiko pa počasi zaključimo. Pojdimo se raje morjeplovstvo... :wink:
Uporabniški avatar
Barraqda
Kapitan bojne ladje

OdgovorNapisal/-a Barraqda » Sr Okt 12, 2011 19:00

admin napisal/-a:
Eh ne, mislim, da ne bo prepira, ampak s politiko pa počasi zaključimo. Pojdimo se raje morjeplovstvo... :wink:

Kje maš "thumbs up" smeškota? :lol:

Slika

Za konec: Svet se ne vrti v levo ali desno, temveč od reveža do bogatega. Temu je cel svet podrejen, torej tudi ljudje in politika. :wink:
Uporabniški avatar
mamaMicka
Admiral

OdgovorNapisal/-a mamaMicka » Sr Okt 12, 2011 19:24

@admin zdaj pa ti spet zacenjas... :)

Pozabljas, da so desni imeli glavno besedo ob osamosvojitvi, ko se je glavno delilo, pozabljate na "afere" ko je bil Bajuk predsednik vlade... Časi pomladnega trojcka. Literatura uci, da se je takrat najvec pokradlo!

Zgleda da desni polovici mozganov zelo primanjkuje spomina, ker se kar trdijo, da so bili na oblasti samo 4 leta.
Tudi SLS, še pomnite prijatelji zakaj je Marjan Podobnik odsel in kam je sel?
Kaj pa Smrkolj? Kaj je njega odneslo...

Naj prvo vrze kamen tisti....

:)
Uporabniški avatar
Tex
Admiral
Kraj: Morje

OdgovorNapisal/-a Tex » Sr Okt 12, 2011 20:45

oh, ene je vsaj odneslo, svinje pa so še vedno pri koritu :twisted:

In še nekaj, nisem noben desni nacionalist :lol: , če bi pa slovenčki bili vseeno malo bolj ponosni ,da so Slovenci, pa tudi nebi bilo slabo :wink:
In da hočete srbina, in njegove metode v parlament je res žalostno...
SlikaSlika
“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
Uporabniški avatar
mamaMicka
Admiral

OdgovorNapisal/-a mamaMicka » Sr Okt 12, 2011 21:08

Ne razumem zakaj tankas hrvaško gorivo in si v cervarju...

Pa ne boš čefurjem dnar dajal!

Lej, saj ti je dal Bare na posnetku v prvem postu odgovor! :)
Uporabniški avatar
Barraqda
Kapitan bojne ladje

OdgovorNapisal/-a Barraqda » Sr Okt 12, 2011 21:16

Tex napisal/-a:oh, ene je vsaj odneslo, svinje pa so še vedno pri koritu :twisted:

In še nekaj, nisem noben desni nacionalist :lol: , če bi pa slovenčki bili vseeno malo bolj ponosni ,da so Slovenci, pa tudi nebi bilo slabo :wink:
In da hočete srbina, in njegove metode v parlament je res žalostno...

Ja, sej si sam vse povedal. :lol:

Ponosen in zaveden Slovenc je eno, model, ki mu gre v nos "srbin" v parlamentu je lahko samo bolan nacionalist. En tak s podobnimi nazori je pred kratkim postal svetovno znan. On tudi, tako kot ti, ne vidi v svojem razmišljanju in početju nič napačnega. :lol:

Slika
Uporabniški avatar
Tex
Admiral

OdgovorNapisal/-a Tex » Sr Okt 12, 2011 21:23

mamaMicka napisal/-a:Ne razumem zakaj tankas hrvaško gorivo in si v cervarju...

Pa ne boš čefurjem dnar dajal!

Lej, saj ti je dal Bare na posnetku v prvem postu odgovor! :)

Tole pa je butast post... MM a se ti kisa ?
Grdo je nekoga zmerjati z čefurjem...

Nič nimam proti nobeni normalni osebi, vseeno kakšne narodnosti je,veliko imam prijateljev, ki niso slovenci, in z vsemi se dobro zastopim...

Ampak, Zokija, ki živi že nevem koliko let v Slo, in ne ve govort niti pravilno slovensko, pa res nebi imel v parlamentu... OK ?
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Tex
Admiral

OdgovorNapisal/-a Tex » Sr Okt 12, 2011 21:28

Barakuda, dej pejd barko poliestrat, pa malo se brzdaj z izjavami, ker če je kdo tukaj bolan si najverjetneje TI !

In ja, srbina Zokija, nočem gledati na taki funkciji kot si jo želi...
SlikaSlika

Uporabniški avatar
mamaMicka
Admiral

OdgovorNapisal/-a mamaMicka » Sr Okt 12, 2011 21:32

@Tex maš res :P

Lej jaz sem z eno besedo povedal, kar si ti pisal v tej temi...

Še vedno pa trdim, da jih je na desnici(splošno znano) precej več, ki so Slovenci, če hočeš ta izraz pa govorijo bistveno manj razumljivo in skregano z vsako slovnico!
Uporabniški avatar
Barraqda
Kapitan bojne ladje

OdgovorNapisal/-a Barraqda » Sr Okt 12, 2011 21:38

Tex napisal/-a:Barakuda, dej pejd barko poliestrat, pa malo se brzdaj z izjavami, ker če je kdo tukaj bolan si najverjetneje TI !

In ja, srbina Zokija, nočem gledati na taki funkciji kot si jo želi...

A ne, jeba je to, ko moraš sam spit lastno zdravilo, ki ga stalno prodajaš drugim po tem forumu. :lol:

Ti bom dal mir, da nauš res koga streljal. :twisted:
Uporabniški avatar
Tex
Admiral

OdgovorNapisal/-a Tex » Sr Okt 12, 2011 21:40

No, saj take bi dal vse nazaj v šolo !
Enako velja za radijske in TV voditelje...
MM, sej mislim,da se nima smisla več z to temo ubadat... Sem napisal, da politika v ta forum res ne sodi...
ti pojdi volit Janšo jst pa ne bom šel Jankoviča :twisted: :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Tex
Admiral

OdgovorNapisal/-a Tex » Sr Okt 12, 2011 21:48

pa čakaj, Barakuda, kako si ti upaš nekoga,ki ga ne poznaš, zmerjati z bolanim nacionalistom in tako naprej ?
Kaj pa ti veš, o meni ? Vidiš kam si pripeljal normalno debato ? Kulture res ne poznaš to smo že parkrat videli, da si pa dripec pa vemo od prvega tvojega posta naprej !
Morda sem pa bratranc od Zokija, pa take norce kot si ti tukaj zajebavam ?!
Pa lep popzdrav v tisto tvoje selo, kamor ti še sonce ne posije, če ne odpreš Morjeplovca.net ;)
SlikaSlika

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov