Pag - rampe za spust

Vse kar mislite, da ne spada v nobeno od zgornjih tem, je pa povezano z navtiko, dodajte sem

Moderatorji: moderator2, moderator

zelenc

Pag - rampe za spust

OdgovorNapisal/-a zelenc » Sr Jul 10, 2013 22:49

Pozdravljeni,
sem čisto "frišen" na forumu. :lol: Kmalu se odpravljamo na Pag, zraven pa bomo peljali vodnim skuter (o čem večjem pa se zaenkrat še sanja... :P). Zanima pa me, kje na Pagu se da spustiti skuter (po možnosti brezplačno) v vodo? :) Gremo pa v mesto Pag.

Prav tako me zanima tudi, kje se kupi tista "vinjeta", ki jo baje potrebujemo. :? Rabimo še kaj drugega? Skuter je normalno registriran, zavarovan... vsi, ki ga bomo vozili imamo seveda izpit, tako da glede tega ni problema.

Hvala že vnaprej in mirno morje vam želim! :wink:
Matejc
Admiral
Kraj: SLO - HR, skratka EU

OdgovorNapisal/-a Matejc » Če Jul 11, 2013 08:24

zelenc pozdravljen na forumu.

"tisto" vinjeto kupiš na vsaki kapetaniji, tako da ni nujno da jo kupiš prav na Pagu.

Kje ga boste pa "vrgli" v vodo ti bo pa kdo drug povedal, ki pozna tiste kraje.
Veliko uživancije!
Sm jo prpelu da bo kuhala kt mami, pa je pila kt ati...
bobiboss
Viceadmiral
Kraj: lj-podgorica

Re: Pag - rampe za spust

OdgovorNapisal/-a bobiboss » Če Jul 11, 2013 09:21

zelenc napisal/-a:Pozdravljeni,
sem čisto "frišen" na forumu. :lol: Kmalu se odpravljamo na Pag, zraven pa bomo peljali vodnim skuter (o čem večjem pa se zaenkrat še sanja... :P). Zanima pa me, kje na Pagu se da spustiti skuter (po možnosti brezplačno) v vodo? :) Gremo pa v mesto Pag.

Prav tako me zanima tudi, kje se kupi tista "vinjeta", ki jo baje potrebujemo. :? Rabimo še kaj drugega? Skuter je normalno registriran, zavarovan... vsi, ki ga bomo vozili imamo seveda izpit, tako da glede tega ni problema.

Hvala že vnaprej in mirno morje vam želim! :wink:

v Pagu na Pagu imaš kapetanijo tko da se ne rabiš kjerkoli ustavljati glede vinjete.imaš tudi dovolj spustnic tko da ne bo problema.ko prideš dol se prej pozanimaj glede stvari in potem v akcijo.ne bom ti preveč razpredal ker te bom samo zmedel, boš sam videl situacijo v mestu.kapetanija je v starem delu od pomola v uličico, so nasproti lokali tko da ne bo težko najti.pa mirno morje.
janadino
Admiral

OdgovorNapisal/-a janadino » Pe Jul 12, 2013 07:25

Pred dvema letoma je bila rampa brezplačna in je tam pri hotelu.
Guma je guma, zaenkrat.

Kdo je na strani

Po forumu brska: Bing [Bot] in 4 gosti