Danes sem opazil, da so na CRO DHMZ slike za napovedi po ECMWF modelu pri 7 dnevni napovedi valov vse karte valov stare in za vse periode iste.
Bom poskusil obvestiti DHMZ - verjetno je reč avtomatična in se je kakemu programu malo sfuzlalo.
Ampak naj nas to spomni, da se ne smemo zanašati samo na modele, software in teorijo, ker se dejansko lahko zgodi, da kaj od tega ne dela, ko rabiš.
Motnje na straneh vremenskih napovedi
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Motnje na straneh vremenskih napovedi
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
-
al
-
Bouges Nina
- Admiral
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Jap (uporabno, pregledne slike...) in jaz imam tudi sem povezavo tule, odkar je to pred časom (kot tisto odlično stran iz Ramsteina, ki ne dela več) predlagal Bouton.
Samo ta povezava je pri meni pod sliko, ki po vsem sodeč po nekaj dneh izgine; povezava čisto lepo dela tudi potem, ampak ker je namesto slike z vremensko karto le simbol, da slika manjka, na to nihče ne klikne.
Bom pa tja dodal tudi besedno povezavo, ko bom naslednjič kaj spreminjal v tistem prispevku.
Ja, še to...
Tako kot veter je tu tudi površinski tok na kartah v m/s. Nam, ki smo bolj vajeni ocenjevati hitrosti v vozlih, utegne priti prav to, da je 1m/s približno (malo manj kot) 2 vozla (1,94 točneje, če kdo rabi).
Samo ta povezava je pri meni pod sliko, ki po vsem sodeč po nekaj dneh izgine; povezava čisto lepo dela tudi potem, ampak ker je namesto slike z vremensko karto le simbol, da slika manjka, na to nihče ne klikne.
Bom pa tja dodal tudi besedno povezavo, ko bom naslednjič kaj spreminjal v tistem prispevku.
Ja, še to...
Tako kot veter je tu tudi površinski tok na kartah v m/s. Nam, ki smo bolj vajeni ocenjevati hitrosti v vozlih, utegne priti prav to, da je 1m/s približno (malo manj kot) 2 vozla (1,94 točneje, če kdo rabi).
Correct me if I am wrong, please.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta