@BostjanbeTi je uspelo najti mesto na kateri od jadrnic? Upam, da je...
Drugače pa - ne vem, no... Imam vtis, da so prireditelji malček 'zabluzili' s pozno objavo.
Za tole sem videl objave šele zdaj,
in kaže da so bile objavljene manj kot teden pred soboto, ko naj bi reč potekala.
Objava in priprave
na morjeplovsko ruto so po malem v teku že nekaj mesecev prej, koledar regat pa tudi.
Letos sem se malo menil za z nekom na morjeplovsko ruto (ni bilo predvidenih regat mini-12, s katerimi sem prejšnja leta imel delo), torej tudi za to da gre nekdo namesto mene na regato FB in FJ v Bohinj. Pa je potem tisti moral službeno v Nemčijo, tisti ki naj bi šel za flokista v Bohinj je pa tudi odpovedal, tako da je minuli konec tedna pač bilo lepo na regati v Bohinju.
Za tole pa nisem niti slučjno zvedel pravočasno, da bi sploh lahko imel v mislih. Ideja je za družabno prireditev z geslom 'izpraznimo marine, spravimo jadrnice ven, da prezračijo jadra' in nalogo, da obplujejo slovensko obalo vse prej kot slaba. A ime "1. slovenski dan jadranja" za me je malo zmotilo: kot da doslej je ni bilo niti enega slovenskega dne jadranja, kot da se je svet šele začel z nami in organizatorji te prireditve...
Sicer je videti, da je družabna prireditev Slovenski jadralski dan kar uspela in da je bila udeležba tudi kar solidna.

Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...