Obnova 2t glavne gredi in nikasil cilindra

Vse o popravilu plovil, motorjev in opreme na plovilih, tehnični nasveti

Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator

Uporabniški avatar
ss9940
Viceadmiral
Kraj: Maribor

Obnova 2t glavne gredi in nikasil cilindra

OdgovorNapisal/-a ss9940 » To Avg 09, 2016 12:49

Pozdravljeni

Ker sem še nevešč na področju jetskijev, me zanima ali ima kdo kontakt oz. naslov človeka ki bi znal in bil voljan obnoviti 2t glavno gred (razprešati, menjati ležaje, sprešati in scentrirati), in sicer 3 cilindrsko (kawasaki ultra 150). Prav tako me zanima za naslov oz. kontakt za obnovo alu cilindra (z nikasil oblogo) - pa ne z pušo ampak tako kot je treba... Za KGL sem slišal, zanima me če je še kdo drug v SLO ali so oni "monopolisti" :)

Hvala!

LP

SS
Zakaj nimamo nikoli dovolj časa da bi zadevo naredili dobro prvič, vedno pa dovolj časa da jo naredimo še enkrat?
Uporabniški avatar
ss9940
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a ss9940 » To Avg 09, 2016 13:47

Aja, ce je mozno kak kontakt na stajerskem koncu?

Lp

SS
Zakaj nimamo nikoli dovolj časa da bi zadevo naredili dobro prvič, vedno pa dovolj časa da jo naredimo še enkrat?
Uporabniški avatar
AEgir
Admiral

OdgovorNapisal/-a AEgir » To Avg 09, 2016 14:19

Po moje so kar monopolisti. Pa ponavad je bolje, da iščeš v radiju 600km+ pa da je dobr narejen, kot da imaš v MB pred nosom in ti ribne po dveh minutah.

Jaz sem nekaj podobnega na zadnje nesel v zagreb ker pri nas nekako ni bilo posluha pravega, pa so mi še tam v prvo zajebali ampak so krili vse stroške za razliko od nas, kjer bi se kregal še naslednjih x laških let.
Uporabniški avatar
Purly
Kontraadmiral
Kraj: Maribor - Vrsi Mulo

OdgovorNapisal/-a Purly » To Avg 09, 2016 19:40

Sašo, idi vprašat Tomota (Tomo servis motorjev).
Uporabniški avatar
ss9940
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a ss9940 » To Avg 09, 2016 20:47

Ok bom skocil... Do zdaj sem vprasal samo majstra na a-mb ki rihta bloke in glave pa je rekel da 2t glavna gred odpade ker nima priprav za centriranje in bi slo prevec casa... za nikasil sem nasel se spance, ce koga zanima:

http://www.airsal.com/en/reparaciones.htm

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov