Je že tako!

Obvezno preberi!!!

Moderator: moderator

Uporabniški avatar
pajer1
Admiral
Kraj: Ljubljana, Marina Umag

Je že tako!

OdgovorNapisal/-a pajer1 » Ne Apr 19, 2009 16:31

.

Obvestilo: Pravni poduk in izjava o varovanju osebnih podatkov

Ja , ja, pa se je še ena stvar uredila in gremo veselo naprej!

Že mora tko bit!

Bravo, Sandi-Admin!

LP

.
pajer 1

Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Uporabniški avatar
Novinec
Admiral
Kraj: Sailing on the world
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Novinec » Ne Apr 19, 2009 19:38

Prebral in se strinjam s pravnim podukom in izjavo o varnosti osebnih podatkov!

Novinec
"Morje je med vsemi opojnostmi najbolj opojno!"
...........................................................(J.H.)
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » Ne Apr 19, 2009 21:30

Ja, je bilo nujno to napisat. Kot prvo bi me lahko kdo od pristojnih začel "zajeb****", glede vaših podatkov, pa čeprav gre samo za navaden e-mail naslov pri gmail-u. To je že osebni podatek in jaz razpolagam z njim, zato mora jasno pisati, da teh podatkov ne bom nikoli uporabil oz. prodal... No sedaj ste uradno zaščiteni. :wink:

No drugo so pa avtorske pravice, ki spet morajo biti, saj smo postali resen medij.

Še tretje pa je mnenje posameznika. Ravno zaradi tega sem imel pred cca. letom dni že eno grožnjo, ker je pač nekdo napisal nekaj čez nekoga... Vse skupaj nič, ena navadna kletvica, lahko pa to pripelje do sodišča. Takrat se je vse lepo končalo, vendar nikoli ne veš. Sedaj za to kar pišete ne odgovarjam več.

Hvala za podporo vsem skupaj in lep dan,
Sandi
Nazadnje spremenil admin, dne Ne Apr 19, 2009 21:35, skupaj popravljeno 1 krat.
polanc
Admiral
Kraj: sevnica

OdgovorNapisal/-a polanc » Ne Apr 19, 2009 21:33

Za poštene je bilo že prej v redu,sedaj je pa za vse...PRAVILNO !
LP Iztok
Uporabniški avatar
Novinec
Admiral
Kraj: Sailing on the world
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Novinec » Ne Apr 19, 2009 22:03

Bojte se Nataše Pirc Musar,.... Punca zna hudičevo udarit po mizi in po žepu!!!!

LP
.
"Morje je med vsemi opojnostmi najbolj opojno!"

...........................................................(J.H.)
zlatko83
Admiral

OdgovorNapisal/-a zlatko83 » Po Apr 20, 2009 08:54

Se strinjam, dobrota je sirota, pravi stari pregovor. Danes se srečujemo tudi z zakompleksanimi ljudmi, ki so za svojo promocijo pripravljeni storiti marsikaj. Storili bodo marsikaj, samo, da bodo v ospredju, pa če bo potrebno, bodo "prodali lastno mater".
Že kar nekaj časa je, odkar sem se prijavil v forum, pa se ne spomnim več. Upam, admin, da imaš ob prijavi novega člana tudi obvezno polje "sprejemam pogoje uporabe....", ki ga mora novi član ob prijavi obvezno potrditi. Danes pač živimo v demokraciji (jaz pravim v demotiraniji) in pravniki so zato, da služijo na naš račun. Srčno upam, da bo na našem forumu še dalje obveljal zdrav razum. Konec koncev tale forum je zagnanost in dobra volja admina, ki poskrbi za vse potrebno in naše člane. Verjetno smo mu vsi hvaležni in nobeden od nas ne želi, da bi zaradi kakšnega zakompleksanca padel v težave.
Pa upam, da bo admin uspel iztržit še kakšen cvenk za reklamo, glede na število članov in obiskanost foruma, je kar dobra markeninška niša tudi za ostale ponudnike navtične opreme in plovil, pa tudi zanimiv tržni prostor za ostale. Konec koncev tudi vzdrževanje strežnika in foruma nekaj stane.....
atilone
Admiral

OdgovorNapisal/-a atilone » Po Apr 20, 2009 17:11

Na obeh D forumih, pri katerih tudi sodelujem, sicer imajo omenjeno okence "se strinjaš z navodili", in če ga ne potrdiš lahko pozabiš na registracijo.
Samo v našem primeru, je Administrator lepo napisal, da vsak odgovarja za svoja dejanja. Torej, če si prebereš ali ne, se smatra , da si z pravili igre seznanjen in odgovoren za eventualne nepravilnosti.
Smer kam Morjeplovec pluje, se mi zelo dopade. Dobiva na obsegu in kvaliteti.
Čestitke Adminu in seveda vsem članom Morjeplovca!!!
LP
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » Po Apr 20, 2009 23:13

Hvala za čestitke, tudi jaz sem mnenja, da plujemo v pravo smer in vsi skupaj postajamo resen navtični medij. Kar pa se tiče interneta, smo že sedaj najbolj obiskana navtična internetna stran. :D Bravo mi, Morjeplovci!!!

Pri registraciji pa je že od samega začetka napisana izjava ali po domače pravila igre, vsak nov uporabnik pa mora to potrditi tako, da obkljuka okence "Se strinjam". To je pač standardno, kar ima forum, to kar pa je sedaj napisano pa je še javno izobešeno, predvsem zaradi avtorskih pravic in podobnega.

LP
atilone
Admiral

OdgovorNapisal/-a atilone » To Apr 21, 2009 16:59

Admin, časna beseda, da sem pozabil na okence za "se strinjam", ko sem se prijavljal.
Skleroza je fajn stvar. Nič ne boli, pa še vsaki dan zveš nekaj novega :lol: .
LP

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost