Eurocrown 348 cr

Debata o obnašanju in pravilih na morju ter starih in novih zakonih, ki zadevajo navtiko.

Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1

Žare.n

Eurocrown 348 cr

OdgovorNapisal/-a Žare.n » Če Sep 17, 2020 13:30

Pozdravljeni vsi morjeploveci!
Ker sem nam je družina povečala, sem se odločil, da bom šel v nakup večjega čolna, bayliner katerega sem imel, sem ravno danes prodal, ker pa nočem več imeti baylinerja, sem začel gledati cranchi34, 36, jeanneau 34ht, gobbi 315sc, opazil pa sem med oglasi na tujem oglasniku, da se prodaja eurocrown 348 cr, ker se mi je ta zdel še najbolj primiren za družino, se sedaj obračam na vas z nasveti, čoln ima dve ločeni spalnici, čoln mi deluje precej visok, saj nočem biti v čolnu na pol sklonjen.
Moram reči, da je čoln na foto videti zrihtan, ima dva motorja nova 72.5h,diesel.
Zanima me, ali kdo ve kaj več o temu modelu čolna.?
Ali kdo bolje pozna tovarno? (ker sem prvič slišal zanjo)
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

Re: Eurocrown 348 cr

OdgovorNapisal/-a admin » Pe Sep 25, 2020 17:03

Eurocrown je bila neka kombinacija z nemškim dealerjem Crownline-a, Siegel Auto, če se ne motim jih je nekaj delal v Italiji, nekaj pa so bili samo rebranding navadnega Crownline-a. Zadeva ne obstaja več.

Ločeni spalnici sta lahko plus, če te ne moti utesnjenost in pa izjemno majhen salon, saj so to dolžine kjer enostavno še ni prostora za dve pošteni kabini. Seveda pa je to stvar posameznika, enim sta dve kabini super tudi na barkah pod 30 ft, drugim pa pač ne.
Glede na to, da kupuješ rabljeno barko in predpostavljam, da že precej v letih, je čisto vseeno kaj kupiš, pač tisto, kar ti najbolj odgovarja. Vrednost je sedaj že krepko izgubila in pod to, kar je trenutno niti kaj veliko ne bo šla. Zagotovo ne bi hotel imeti par let starega Eurocrowna, ker bi izgubil ogromno, če pa ima barka 15 let, pa je tako ali tako vseeno, ker je kot že rečeno, izgubila že do sedaj kompletno vrednost in se bo vedno prodajala nekje v tem rangu cene...

Glede kvalitete gradnje ni nobena od naštetih bark nikakršen presežek, vse pa so čisto solidne barke. Tudi Jeanneau 34ht je kar solidno narejen, bolje, kot danes...

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov