KJE KUPOVATI?

Seznam trgovin, kjer lahko kupimo vse kar je povezano z navtiko. Vključeni so slovenski in ostali svetovni trgovci ter tudi navtične internetne trgovine.

Moderatorji: moderator2, moderator, Matejc

zlatko83
Admiral

KJE KUPOVATI?

OdgovorNapisal/-a zlatko83 » To Avg 25, 2009 17:57

Kar ogromno uporabnih informacij, ampak vseeno se mi zdi pametno strnit izkušnje v ENI temi: Kje kupovati?
Kot prebiram, so zlati časi Italijanov minili in se cene delov, olj in opreme vedno bolj izenačujejo z cenami naših prodajalcev. Na žalost se cene pri nas niso spustile, ampak so se v Italiji dvignile
Mislim pa, da se nekatere stvari še vedno splačajo kupit v italiji, npr. kolektorji, riserji, ostala oprema, seveda tudi malo na račun kvalitete.
Absolutno pa sta Hrvaška in Avstrija še vedno dražji od nas.
Predlagam, da v tej temi zberemo izkušnje, kje je kakšen del ali material cenejši.
klemzi
Admiral
Kraj: trzin

OdgovorNapisal/-a klemzi » Sr Avg 26, 2009 07:59

Po mojih izkušnjaš sodeč bi rekel, da je najcenejše kupovati v trgovinah, ki so specializirane. Alternativna so navtične trgovine, ki pa so dražje, vendar imaš vse na enem mestu.

Cene navtičnih trgovin v Ljubljani so približno iste, le določene so bolj založene kot druge. Tudi cene napram Italiji so se močno približale, tako da res ne vem, če je še smotrno hodit v Italijo, pa še med najdražjimi smo pri bencinu.

LP Klemen
Artist
Naddesetnik

OdgovorNapisal/-a Artist » Pe Jul 29, 2011 22:22

Teško rečem, kje. Marsikaj sem kupoval pri domačih trgovcih, nekaj pri Osculati-u, nekaj pa tudi na www.sailnet.com. Posamezne stvari se enostavno ne da kupovati preko internetnih trgovin. Posamezni, predvsem dražji deli (Harken, Raymarine, Simrad) pa so občasno v USA toliko cenejši, da sem enostavno kupoval v Ameriki, predvsem pri sailnet.com, nekaj pa tudi preko Ebay-a.

:D
Uporabniški avatar
stojko
Viceadmiral
Kraj: Sežana

OdgovorNapisal/-a stojko » Pe Jul 29, 2011 22:52

Jaz marsikatero ceno preverim tu http://www.svb.de/

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov