Sessa

Vse o gliserjih, cruiserjih in jahtah ter plovba z njimi

Moderatorji: moderator2, cibro, moderator

borutjan
Višji praporščak

Sessa

OdgovorNapisal/-a borutjan » Sr Okt 21, 2009 19:16

Ima kdo kaj izkušenj okoli plovil Sessa italijanskega proizvajalca?Zelo se mi dopade model Sessa dorado 22.Kakšna je kvaliteta teh plovil?Kje bi se dalo to najcenejše kupiti?Dolžina tega plovila je 6,5 metra.Ima izvenkrmni motor.Max 150KM.
adrian
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a adrian » Če Okt 22, 2009 11:19

Lepo plovilo, vendar precej drago proti Saverju Manta 21, daleč najbolj ugodno od tovrstnih plovil pa se mi zdi Quicksilver 640 Pilothouse, kvaliteta vseh teh pa bistveno ne odstopa, zastopnika za Slovenijo Sessa Marine imaš v Ičičih Interadria, vprašaj njih za ugodno ponudbo
Uporabniški avatar
kr en
Admiral
Kraj: From sea to sky
Kontakt:

Re: Sessa

OdgovorNapisal/-a kr en » Če Okt 22, 2009 19:24

borutjan napisal/-a:Ima kdo kaj izkušenj okoli plovil Sessa italijanskega proizvajalca?Zelo se mi dopade model Sessa dorado 22.Kakšna je kvaliteta teh plovil?Kje bi se dalo to najcenejše kupiti?Dolžina tega plovila je 6,5 metra.Ima izvenkrmni motor.Max 150KM.

Ne poznam konkretnega modela, ampak Sesse so (predvsem nova generacija) zelo všečne in kvalitetne barke. Tipični "makaronar", lep design in kar solidna izdelava.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » Po Okt 26, 2009 18:53

Ja, Sesse serije C so izjemno lepe, tudi kvalitetno narejene. Enako tudi serija Key Largo, ki je itak nekaj izjemnega, sploh večji modeli, vsi poznamo tistega s 3 x 350 KM izvenkrmnimi Yamahami...

Sessa Dorado, pa je na precej nižjem nivoju, vsaj kar se kvalitete izdelave tiče. Pomoje to delajo v neki drugi tovarni in je zapuščina izpred nekaj let...
Ni slaba, samo je pa, kot je rekel že moj predhodnik na nekem enakem nivoju, kot kakšen Quicksilver, Jeanneau, Beneteau... Torej ni slabo, da bi pa padel na rit pa tudi ni.

LP

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti