Lep pozdrav
Rad bi zamenjal žarnico v sidrni luči na Bavariji cruiser 34 letnik 2007 z led žarnico. Seveda pa ne bi dvakrat plezal na jambor, prvič da ugotovim kakšna žarnica je gor in drugič, da bi potem ko bi kupil žarnico, to namestil. Zatorej vprašanje:
Ve kdo, kakšen tip (oznaka) žarnice bi moral biti gor in kakšna je nazivna moč ( to sicer lahko ugotovim iz toka, ki ga žarnica porabi, a vseeno, morda kdo ve)?
Sidrna luč - Bavaria Cruiser 34
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator
Sem zmontiral že ogromno Bavarij, vendar se na žalost ne spomnim tipa žarnice. Ni vse odvisno od toka, pač pa je bolj pomembno podnožje ter tip luči.
Lahko bi ti edino še Dinksi pomagal, če se bo seveda spomnil.
Sicer pa plezanje na jambor ni tako težko. Sam sem bil na 43 čeveljski barki v soboto in nedeljo.
Sicer pa plezanje na jambor ni tako težko. Sam sem bil na 43 čeveljski barki v soboto in nedeljo.
Za sidrno luč sem si sam omislil tudi takole svetlobno stikalo
http://www.apogeekits.com/light_sensitive_switch.htm
zaporedno vezano, ki luč samodejno ugasne, ko je zunaj že dovolj svetlo in jaz še veselo smrčim. Se dobi brez problema pri nas, sam nočem delat reklame..
Sicer pa so namesto 10ih 10W salonskih luči povsod 1W tople bele kitajske ledice, s katerimi sem neznansko zadovoljen.
Lp, M!
http://www.apogeekits.com/light_sensitive_switch.htm
zaporedno vezano, ki luč samodejno ugasne, ko je zunaj že dovolj svetlo in jaz še veselo smrčim. Se dobi brez problema pri nas, sam nočem delat reklame..
Sicer pa so namesto 10ih 10W salonskih luči povsod 1W tople bele kitajske ledice, s katerimi sem neznansko zadovoljen.
Lp, M!
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Klik na sliki za skok na povezavemVolk napisal/-a:Za sidrno luč sem si sam omislil tudi takole svetlobno stikalo
Lp, M!
Nazadnje spremenil Marjan Tomki, dne Sr Mar 28, 2012 16:34, skupaj popravljeno 1 krat.
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Joško napisal/-a:Sem zmontiral že ogromno Bavarij, vendar se na žalost ne spomnim tipa žarnice. Ni vse odvisno od toka, pač pa je bolj pomembno podnožje ter tip luči.
Hvala vsem za pomoc. Sicer imam v firmi fante, ki splezajo za salo na 60 metrske oddajne stolpe, pa bi v sili lahko prosil njih.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti