http://www.mornar.net/view/ad.asp?id=133164
Če ima kdo izkušnje, koliko energije in $$ je potrebno da se tale lepotec restavrira. Izgleda ohranjen in me mika poskusit še z lesom.
Storebro
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Dela bi blo kar nekaj,jest bi se ga upal lotit,me že mal mika??
Po slikah zgleda kot da je sam za zbrusit in prelakirat.Čeprav mislim da ta občutek mal zavaja.
Me pa bolj zanima kakšen je motor,verjetno bi tud mogla padet generalka.
Pa še vprašanje kako je z papirji.
Pa še kam nej ga postavim za ene dve leti preden bi bil fertik.
Drugač pa kar zanimivo
Po slikah zgleda kot da je sam za zbrusit in prelakirat.Čeprav mislim da ta občutek mal zavaja.
Me pa bolj zanima kakšen je motor,verjetno bi tud mogla padet generalka.
Pa še vprašanje kako je z papirji.
Pa še kam nej ga postavim za ene dve leti preden bi bil fertik.
Drugač pa kar zanimivo
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
Barka je krasna za tistega, ki ima voljo, da jo obnovi.
Taka barka nima v takem stanju prav nobene vrednosti in bo prej ali slej propadla. Lastniku obljubi, da jo boš restavriral in mu dal sliko po obnovi, ter ga popeljal, ko bo končana na pivo v Piran. Če mu barka kaj pomeni ti jo bo podaril, če pa mu ne pomeni nič potem pa te bo itak poklical, ko se bo odločil pospraviti okoli hiše, saj je za ta denar ne bo NIKOLI prodal.
Lastniku povej, da kriješ stroške prepisa, če je sploh potreben. S pravim pristopom imaš veliko možnost da ti jo podari.
LP NT
Taka barka nima v takem stanju prav nobene vrednosti in bo prej ali slej propadla. Lastniku obljubi, da jo boš restavriral in mu dal sliko po obnovi, ter ga popeljal, ko bo končana na pivo v Piran. Če mu barka kaj pomeni ti jo bo podaril, če pa mu ne pomeni nič potem pa te bo itak poklical, ko se bo odločil pospraviti okoli hiše, saj je za ta denar ne bo NIKOLI prodal.
Lastniku povej, da kriješ stroške prepisa, če je sploh potreben. S pravim pristopom imaš veliko možnost da ti jo podari.
LP NT
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov