Vsak bo sam precenil kaj je najbolje...
Samo v razmislek...
Zakaj se tuširamo z tekočim milom in ne kar z šmiržajfo, gre hitreje vse dol!
Ali pa posodo, zakaj imamo Pril in ne kar solne kisline ali pa lug , gre še hitreje vse dol!

Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Peter25 napisal/-a:Evo glede, čiščenja oblog notranjosti motorja, en kup enga govorjenja pa nič uporabnega upam, da vam bo tole koristl.
...
Evo še nekaj slik, žov mi je, da nisem prej slikal cin protektor (lahko mi zapupajte, da je bilo sigurno saj 1mm nabranih osedlin. Lahko bi pustil še ene 5 min pa bi odstranil še preostanek.
nato87 napisal/-a:Pozdrav, jaz pa sem kupil 6 l ocetne kisline in me zanima koliko se redči 80% kislina in kakšen je najboljši postopek? Slišal sem da se termostat vzame dol, a gre tud brez da vzamem dol termostat? Propeler obvezno vzeti dol? Hvala
nato87 napisal/-a:Ivero cleaner vsebuje sulfaminsko kislino ki je lahko jedka za kovine in je škodljiva za okolje medtem ko ocetna ni in je čist dovolj uporabiti ocetno za raztapljanje apnenca. Pa še dosti ceneje je. Lp
nato87 napisal/-a:Kaj se pa razburjaš? Če promoviraš Ivero okej nisem rekel da je zanič je vredu zadeva ampak so vedno alternartive za razkroj apnenca ki ne škodujejo okolju in tudi ne motorju in ne govori da je ocetna kislina sranje, ivero pa tud ne obstaja že od vsega začetka izvenkrmnih motorjev.
Grega295 napisal/-a:Kako bi kvalitetno očistil Yanmar motor na jadrnici (direktno hlajenje z morsko vodo), s sredstvom kot z Ivero cleaner? Je potrebna še nek aparat/mašina, da uredi kroženje tekočine ali to enostavno delate na način, da se tekočina steka + zajema iz istega vedra?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov