Spoštovani kolegi.
Nadebudni serviser v Baru, kjer je še trenutno moja barka Maxum na vezu, mi je dejal, da se propeler na levi peti ne da zamenjati temveč le celotni spodnji del pete. Ker je desna peta z ustreznim desno vrtečim propelerjem, bi morala leva imeti nameščen levi propeler.
V kolikor je tako sprašujem, ali kdo prodaja Alfa I (moj je letnik 1997 in motor Mercruiser 4.3), ki bi imela nameščen propeler z v levo stran nameščenimi krilci.
Lp iz Črne gore, Zvone.
Leva peta tipa Alfa 1
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
-
- Praporščak
Leva peta tipa Alfa 1
Nazadnje spremenil zvone zinrajh, dne To Maj 29, 2012 17:19, skupaj popravljeno 1 krat.
-
- Praporščak
LEVA PETA
... levo peto potrebujem, ker se baje na Alfa I ne sme namestiti popljubno vrteče propelerje. Torej na levo peto gre propeler z levo nameščenimi krilci,na desno peto pa desnimi. Tako so mi tukaj vztrajn o razlagali serviserji.
Očitno tega ni vedel bivši lastnik barke in mu je nekdo namestil na obe peti kar propelerje z desnimi krilci: med vožnjo moram barko poravnavati, ker jo vleče v desno.
Očitno tega ni vedel bivši lastnik barke in mu je nekdo namestil na obe peti kar propelerje z desnimi krilci: med vožnjo moram barko poravnavati, ker jo vleče v desno.
-
- Praporščak
...
Tex in admin, hvala za nasvet.
Sklepal sem po neki logiki, da mora biti zamenjana kar cela leva noga oz.peta.
Ker starih ni, je vprašanje ali se splača kupiti novo. Za letos to več ni aktualno, ker čez nekaj dni plujem iz Bara v Verudo, kjer bom ponovno imel vez. Čez zimo pa bomo videli.
Lp, Zvone
Sklepal sem po neki logiki, da mora biti zamenjana kar cela leva noga oz.peta.
Ker starih ni, je vprašanje ali se splača kupiti novo. Za letos to več ni aktualno, ker čez nekaj dni plujem iz Bara v Verudo, kjer bom ponovno imel vez. Čez zimo pa bomo videli.
Lp, Zvone
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov