IŠČEM SOLASTNIKA
Moderatorji: moderator2, moderator
IŠČEM SOLASTNIKA
Iščem solastnika za nakup 50/50 čolna-barke vrednosti ca 40.000 €, po možnosti dizel s togo gredjo, ca 8 m dolžine (ni pa pogoj, sem pripravljen tudi na druge opcije), skratka družinsko plovilo za prosti čas.
Oziroma, kupim 50% vašega plovila, če koga zanima partnerstvo.
Interesenti naj se mi oglasijo na zs.
Ostale pa prosim za pomoč, če morda poznajo koga, ki si želi deliti plovilo.
Interesenti naj se mi oglasijo na zs.
tkosto1 napisal/-a:http://www.morjeplovec.net/forum/viewtopic.php?t=10510
Hvala, sem poskušal stopit v kontakt, ampak Marco 085 je poniknil ...
Solastnik, na plano !
Malo poročanja:
Res sem pozitivno presenečen nad odzivnostjo foruma, k čemur je očitno največ prispevalo, da sem veliko pisal o .... porabi
Torej, v zgolj nekaj dneh 5 kandidatov, nekaj so pri znancih rihtali tafejst forumaši (sami vedo kteri
), en se je oglasil na moj oglas na Mornarju (pa hudič, tu noben ni opazil od Billa jahte
), eno par pa samih tu iz foruma. V glavnem že lastniki - od lesene barke, nekega gliserčka 22 čevljev, do predloga za 38 feetov trajekt.
No, in danes končno... nekdo s povprečnim okusom - 7/8 m - Sessa. Končno ! Upam, da bo kemija, poročam vsekakor !
Hvala vsem za pomoč !
Super forum, res odziven, nimam kaj rečt !
Res sem pozitivno presenečen nad odzivnostjo foruma, k čemur je očitno največ prispevalo, da sem veliko pisal o .... porabi

Torej, v zgolj nekaj dneh 5 kandidatov, nekaj so pri znancih rihtali tafejst forumaši (sami vedo kteri

No, in danes končno... nekdo s povprečnim okusom - 7/8 m - Sessa. Končno ! Upam, da bo kemija, poročam vsekakor !
Hvala vsem za pomoč !
Super forum, res odziven, nimam kaj rečt !

Žal ni šlo, zato ponovno oživljam oglas.
Potencialni solastnik se je zakalkuliral in računal s porabo 5 litrov pri 25 vozlih ...
Tako, da zdaj vsem skeptikom in anti-španovijskim zagovornikom dajem možnost, da me raztrgate in razpnete po forumu. Ja, tudi to je reklama.
Ne mečem pa puške v koruzo, nasprotno: v enem tednu 5 kontaktov je ok, konec koncev se ne menim za škatlo šibic.
Torej, zainteresirani za solastništvo, kontaktirajte me prosim na zs !
Potencialni solastnik se je zakalkuliral in računal s porabo 5 litrov pri 25 vozlih ...

Tako, da zdaj vsem skeptikom in anti-španovijskim zagovornikom dajem možnost, da me raztrgate in razpnete po forumu. Ja, tudi to je reklama.
Ne mečem pa puške v koruzo, nasprotno: v enem tednu 5 kontaktov je ok, konec koncev se ne menim za škatlo šibic.
Torej, zainteresirani za solastništvo, kontaktirajte me prosim na zs !
-
- Višji štabni vodnik
Re: IŠČEM SOLASTNIKA
ŠE VEDNO:
Kljub mnogim kritičnim pogledom sem vztrajno iskal partnerja, tudi preko foruma našel 2 potencialna kandidata, vse skupaj sem se preko cele zime menil s 4.
ŽAL NEUSPEŠNO !
Moram priznat skeptikom, da imajo v resnici precej prav. Težko je sestavit 2 lastnika v eno barko. No, dejstvo pa je, da nisem našel nikogar, ki bi si resnično želel navtike kot si jo sam.
Pregledal sem kar nekaj bark in tisto, kar se mi je zalepilo za oči je tudi večinoma kar šlo v prodajo.
Na koncu sem bil že zelo na tem, da kupim sam, pač nekaj manjšega, nek kompromis .... Toda potem, ko sem se zapeljal z 12 m lepo barkačo, bil s partnerjem tik pred nakupom (pa je partner potem stisnil rep med noge), je resnično težko pristat na kompromis 8 m, bencinar, peta, lavor ...
Pri stroških, ki sem jih natančno preračunal me tak gnil kompromis
pripelje do istih izdatkov, kot če bi si delil lepo barkačo. Zato še vztrajam:
Je morda kdo, ki bi bil zainteresiran ? Prosim na ZS !
amerglass napisal/-a:Iščem solastnika za nakup 50/50 čolna-barke (rjuha odpade) vrednosti ca 40-50 k€, po možnosti dizel s togo gredjo, ca 9-12 m dolžine (ni pa pogoj, sem pripravljen tudi na druge opcije), skratka družinsko plovilo za prosti čas.
Interesenti naj se mi prosim oglasijo na zs.
Kljub mnogim kritičnim pogledom sem vztrajno iskal partnerja, tudi preko foruma našel 2 potencialna kandidata, vse skupaj sem se preko cele zime menil s 4.
ŽAL NEUSPEŠNO !

Moram priznat skeptikom, da imajo v resnici precej prav. Težko je sestavit 2 lastnika v eno barko. No, dejstvo pa je, da nisem našel nikogar, ki bi si resnično želel navtike kot si jo sam.
Pregledal sem kar nekaj bark in tisto, kar se mi je zalepilo za oči je tudi večinoma kar šlo v prodajo.
Na koncu sem bil že zelo na tem, da kupim sam, pač nekaj manjšega, nek kompromis .... Toda potem, ko sem se zapeljal z 12 m lepo barkačo, bil s partnerjem tik pred nakupom (pa je partner potem stisnil rep med noge), je resnično težko pristat na kompromis 8 m, bencinar, peta, lavor ...
Pri stroških, ki sem jih natančno preračunal me tak gnil kompromis

Je morda kdo, ki bi bil zainteresiran ? Prosim na ZS !
Nazadnje spremenil amerglass, dne Pe Mar 01, 2013 20:21, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti