Ne bom nobenega kregal, vendar vse bolj se mi zdi, da tale smučarija ni za morjeplovce! Ne vem, mogoče se tudi situacija malo menja, samo ko se spomnim 4 leta nazaj... Takrat vas je bilo res veliko, pa imeli smo se super in večina vas je rekla, da naslednje leto zagotovo ponovno pridete! Pa niste! Pa potem lani, totalna katastrofa, prijavljenih je bilo okrog 35 do 40 ljudi, naš "jest" se je trudil, vse rezerviral, potem je bilo pa tisto jutro -20 C in nas je prišlo samo 15 oziroma nekaj takega...

Na koncu je bil super sončen dan s temperaturami nad ničlo...
Večina vas ve, da bom letos na belem dnevu prvič tudi na dilcah, pa sem bil zraven na vseh preteklih belih dnevih, čeprav nesmučar! Kar se tiče Krvavca, za 8 EUR gondole bo tam na plaži pred hotelom Raj zagotovo dobra fešta... Ne vem, kje bi lahko bila boljša! Za smučarje pa je v SLO za moj okus edino Krvavec vreden naziva resnega smučišča, vse ostalo pa je žal revščina... In ob ugodni karti za 20 EUR, je to več kot privlačno.
Ker smo imeli v preteklih letih malce "nemondeno" lokacijo na Dolah, sva se letos s Kr enim odločila, da gremo letos na malce bolj resno zadevo in najprej je kazalo super, sedaj pa očitno vse slabše. Kakorkoli, prepričan sem, da tudi na Dolah ne bi bilo neke mase ljudi, tako da bo tudi tukaj druženje uspelo.

Kakšnih 20 nas bo zagotovo!