Vreme čez vikend
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator
-
al
brane40 napisal/-a:al napisal/-a:grem mal...
Piš kej
takole. pišem.
srce me je vodilo in spet sem na barki.
malvazija je dobra a meni je še boljši Jereninčan od Črnka (mal reklame za Štajerca; pardon)
brodet od sipe pri domačem gostilničarju je pasal ko budali šamar.
sonce je (po Texovi lestvici)
se še javim.
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Bohinj včeraj
@Tex spodaj
- Sončno in toplo, voda ocenjena na 18°C pri Ribčevem lazu v plitvini. Občasno po nekaj kapelj.
Veter je bil videti ugoden, vendar še nismo mogli porabiti, ker smo šele dajali v vodo in sestavljali jadrnice.
- Čez noč razmeroma toplo (moralo je biti oblačno in ni bilo dosti nočnega ohlajanja). Zjutraj od približno šeste do devete ure dež in brez vetra (sem že razmišljal, če spokam).
Potem nekaj flik modrega in malo vetra, pada pa za zdaj ne - ampak popoldne predvidoma bo - in lahko da precej.
Gremo stestirat včeraj na vodo postavljene in sestavljene mini-12-ke.
Edit: En naliv zahodno od nazs smo gledali, v nekdaj slovečo 'božjo kahlico' pa je le enkrat ali dvakrat (recimo okrog 7-e zvečer) nekaj časa kapljalo.
Večji del dneva je bilo sonce; če pa se je skrilo pa razmeroma hladno, saj je preko noči gore nad Pokljuko (Tošc, Draški vrh...) pobelil nov sneg.
@Tex spodaj
- Mislim da se bo tudi zate v Bohinju našel prostor.
Nazadnje spremenil Marjan Tomki, dne Po Jun 02, 2014 12:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov