Plastičar
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Plastičar
A pozna kdo dobrega plastičarja na obali? Sidrna veriga je grdo zdrgnila plastiko in jo je treba popravit.
Kogovšek: http://www.salona.si/index.php?m=5
-
Daki
Plastičarji imajo nek pregovor, mislim da gre tako: "Drži vodu dok majstori odu!"
O ceni ne bom govoril, ker nisem pristojen, je pa ceneje kot pa da sam kupuješ in delaš, če nisi vešč. Računaj, da s tistim kompletom nič ne narediš, ker je notri samo mata in nič pravega rovinga (vsaj 500g), smole je tudi premalo. Bistvo je, ce prides zraven znotraj colna ali ne. Ce prides, lahko probas sam, ce imas zeljo, mi ti pomagamo z nasveti. Obcutek je neprecenljiv! Ce pa nimas te zilice, raje daj mojstru in si siguren.
O ceni ne bom govoril, ker nisem pristojen, je pa ceneje kot pa da sam kupuješ in delaš, če nisi vešč. Računaj, da s tistim kompletom nič ne narediš, ker je notri samo mata in nič pravega rovinga (vsaj 500g), smole je tudi premalo. Bistvo je, ce prides zraven znotraj colna ali ne. Ce prides, lahko probas sam, ce imas zeljo, mi ti pomagamo z nasveti. Obcutek je neprecenljiv! Ce pa nimas te zilice, raje daj mojstru in si siguren.
Nazadnje spremenil kocka, dne Če Mar 26, 2015 06:50, skupaj popravljeno 1 krat.
jaz sem svojega sacsa plastificiral pred leti (saj sem tudi tle objavil cel postopek).. sem pa delal z epoxy-em (srednje hitro sušečim).. Se da tudi sam ampak gre res en kup časa..
falijo slike.. ne vem kam so izginile..
http://www.morjeplovec.net/forum/viewto ... 3e9a154600
falijo slike.. ne vem kam so izginile..
http://www.morjeplovec.net/forum/viewto ... 3e9a154600
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
A na shrani.si slike še najdeš?
Če jih, so mogoče tam kaj spremenili direktorije, zamenjali .si končnico v .com končnico (tako kot zdaj s .net na .com menja hitrost, kjer gostuje morjeplovec) ali kaj podobnega in potem URL naslovi slik v prispevku niso več OK..
Bo držalo - prej je bilo www.shrani.si, zdaj mi google 'shrani.si' najde pod 'shrani.najdi.si'.
Torej bi bilo treba
Kolikor vidim, ne Firefox ne Internet Explorer nimata (več? se ne spomnim več, ali sta kdaj imela) te možnost, zato je treba prenesti kam, kjer to je.
Če bo to kje, kjer imam pravice urejanja (recimo v naša plovila) in bom imel nekaj časa, bom to tudi naredil.
Če jih, so mogoče tam kaj spremenili direktorije, zamenjali .si končnico v .com končnico (tako kot zdaj s .net na .com menja hitrost, kjer gostuje morjeplovec) ali kaj podobnega in potem URL naslovi slik v prispevku niso več OK..
Bo držalo - prej je bilo www.shrani.si, zdaj mi google 'shrani.si' najde pod 'shrani.najdi.si'.
Torej bi bilo treba
- odpreti prispevek za urejanje,
- skopirati vso vsebino v urejevalnik (recimo notepad), ki ima možnost za 'find/replace',
- zamenjati ime domene v naslovih slik,
- vrniti v forumov urejevalnik in
- spremembo objaviti.
Kolikor vidim, ne Firefox ne Internet Explorer nimata (več? se ne spomnim več, ali sta kdaj imela) te možnost, zato je treba prenesti kam, kjer to je.
Če bo to kje, kjer imam pravice urejanja (recimo v naša plovila) in bom imel nekaj časa, bom to tudi naredil.
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Ponavadi je le naslov drugačen, slike so pa še. Lahko mogoče vprašaš, da boš zagotovo vedel? Ali pa če lahko slike s starega strežnika vrnejo tudi na novega?
Saj najbrž nisi edini?
Saj najbrž nisi edini?
Correct me if I am wrong, please.
Roberth1 napisal/-a:x5x napisal/-a:Da še sam pristavim lonček. Kakšna je kaj cena za tako popravilo? Se pravi komplet z barvanjem.
Lp
Z vključenim DDV in garancijo, ali da drži, dokler ima izvajalec denar, ki si ga dal za storitev?
Da se naredi tako da bo držalo z garancijo, Je znanec sam nekaj delal pred leti (samo roving ter nekaj mete čez) in je po nekaj dneh odpadlo ...
Sam bi rekel da pride taka zadeva komplet(za cca 4m coln) okoli 800€?
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti