7. ruta Morjeplovec.net
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
Če bo vse po sreči (obstaja še X faktorjev, da se vse skup zjebe), se v sredo zarana odvežemo in počasi iz Červarja na jug. Mogoče prespimo na Kamenjaku, če bo pa volja in morje, pa tud čez Kvarner.
Kdor ima podobne plane, smo v kontaktu.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Roberth1 napisal/-a:Ima kdo v planu iz Istre iti na "pred"ruto?
Sam bom v pon. pri Medulinu in bi pred Balvanido obletal zunanje Kvarnerske otoke in vrh Dugega.
Torej, Unije, Susak, Premuda, Ist, Molat, Dugi... (mogoče Ilovik)...
ziveli....mi bomo tudi ponedeljek okrog kamenjaka-medulina...lahko gremo skupaj cez... na 72 kanalu Sara .. oziroma 041/451-960... bi pa sli ze dopoldne...lp Janos
gensy napisal/-a:Roberth1 napisal/-a:Ima kdo v planu iz Istre iti na "pred"ruto?
Sam bom v pon. pri Medulinu in bi pred Balvanido obletal zunanje Kvarnerske otoke in vrh Dugega.
Torej, Unije, Susak, Premuda, Ist, Molat, Dugi... (mogoče Ilovik)...
ziveli....mi bomo tudi ponedeljek okrog kamenjaka-medulina...lahko gremo skupaj cez... na 72 kanalu Sara .. oziroma 041/451-960... bi pa sli ze dopoldne...lp Janos
Se slišimo.
Sam bom štartal danes zvečer ali jutri ob 6:30 iz Poreča, tako da bom v vsakem primeru dol na Kamenjaku do 8:30...
https://vodovod-rh.si/
Sva že v Bibinjah. Pričakal naju je veter, ki zdaj slabi, drugače pa lepo vreme. Jutri ße nekaj opravil v Zadru in potem drito sever. Torej se vidimo v sredo na pikniku in potem z vsemi na ruti. Janadino rdečka je natankana, jeruzalemčan pa je tudi v bunkerju.
mile
muzičar iz Prlekije
ljubitelj dobre kapljice,kulinarike in morja
"boljše litrca v roki kot gajbica na strehi"
muzičar iz Prlekije
ljubitelj dobre kapljice,kulinarike in morja
"boljše litrca v roki kot gajbica na strehi"
- frikmusic
- Admiral
- Kraj: Ljubljana-Volme Kamenjak
- Kontakt:
kr en napisal/-a:Če bo vse po sreči (obstaja še X faktorjev, da se vse skup zjebe), se v sredo zarana odvežemo in počasi iz Červarja na jug. Mogoče prespimo na Kamenjaku, če bo pa volja in morje, pa tud čez Kvarner.
Mi bomo v sredo v Volmah ce bo vse posreci v cetrtek zjutraj odhod proti jugu... lahko gremo skupaj

Frik
Frajtonerca je prava stvar...
Uuuuuu, veselo bo! In spet vidim da nas bo ogromno!!!
Prijave so bile nekaj od začetka, potem pa ker niste bili prav agilni, sem jih ukinil. Tako natančnega števila ne vem, itak pa je bilo vsako leto tako, da jih nekaj prijavljenih ni prišlo, ene par neprijavljenih pa se je prikazalo...
Tako imamo letos 185 majic in me je že malo strah, da jih bo premalo, haha.
Še malo navodil bom prilepil danes zvečer ali jutri!
P.S.: Za tiste, ki pridete na Krk v sredo zvečer na piknik, PROSIM čim prej javite Janadinu število oseb, da nabavi pravo količino mesa in ostalega... Ne mi govort "pridem samo na eno pivo"! Če misliš pridet, potem veš da prideš in se prijavi!
Prijave so bile nekaj od začetka, potem pa ker niste bili prav agilni, sem jih ukinil. Tako natančnega števila ne vem, itak pa je bilo vsako leto tako, da jih nekaj prijavljenih ni prišlo, ene par neprijavljenih pa se je prikazalo...

Tako imamo letos 185 majic in me je že malo strah, da jih bo premalo, haha.
Še malo navodil bom prilepil danes zvečer ali jutri!
P.S.: Za tiste, ki pridete na Krk v sredo zvečer na piknik, PROSIM čim prej javite Janadinu število oseb, da nabavi pravo količino mesa in ostalega... Ne mi govort "pridem samo na eno pivo"! Če misliš pridet, potem veš da prideš in se prijavi!

frikmusic napisal/-a:
Mi bomo v sredo v Volmah ce bo vse posreci v cetrtek zjutraj odhod proti jugu... lahko gremo skupaj![]()
Frik
Ako bog da, smo v sredo popoldan v Volmah. Mogoče proti večeru (ko Burja malo pade) čez, drugače pa v četrtek.
V sredo zjutro, moram še v Novigrad po nov permit. Nato pa na jug. NON-STOP je ena postaja na 77, drugače pa na GSM +385 91/170-64-58.
Tak da, Vlaroj, Ula in ostali zadržujoči se na tem področju, pokličite!
Frik, tebe pa itak najdem tam, v Volmah, da ti spraznim hledilnik za lažjo pot čez Kvarner.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti