smo na dopustu
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
Fantje! Na žalost vse zalive in lučice na poti Split-Vis je uničil čarter.
(cilj vsakega čeha je, priti na Vis)
Je treba it po notranji strani Brača, pa Hvara na Pelješac. Tam te "golazni", zaenkrat, še ni. Pa Lastovo in Mljet sta še ostala.
A bo kdo te dni na Žirjah/Kaprijah? Bomo do petka tle okol mal kruzal, pa bi mi prišla prav pomoč pri uničevanju Malvazije.
Bošta, javi se!

Je treba it po notranji strani Brača, pa Hvara na Pelješac. Tam te "golazni", zaenkrat, še ni. Pa Lastovo in Mljet sta še ostala.
A bo kdo te dni na Žirjah/Kaprijah? Bomo do petka tle okol mal kruzal, pa bi mi prišla prav pomoč pri uničevanju Malvazije.

Bošta, javi se!
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Spet smo nabasali na Sail week
@Kr en: z Gregorjem plujeva po notranji strani Brača, pa se kar tare čarteristov

@Kr en: z Gregorjem plujeva po notranji strani Brača, pa se kar tare čarteristov

Nazadnje spremenil H2O, dne Ne Jul 05, 2015 10:37, skupaj popravljeno 1 krat.
al napisal/-a:matr. jaz pa sam v zalivu že tretji dan. kaj bi dal za barko polno Špank! to ne more biti res.
Včeraj popoldan je prišel do naju lastnik oštarije in naju prosil, če lahko priveže kakšno jadrnico na naju, ker jih prihaja cel kup v zaliv. Gregor mu je rekel, da lahko nanj veže jadrnico samo, če bodo na njej zgodne cure, da mu ne bi slučajno dal na bok osem pedrov

al napisal/-a:mimgrede; kaj se pritožujete nad Čehi. Letos nas bodo nascal po BDP/per capita. Tko,da se obrača in bomo mi kmalu oz smo že "Čehi"
Res je. Včasih so imele hude barke nemške in italijanske zastave, zdaj pa češke in poljske. Največje jahte v Šešuli in Maslinici so imele češko zastavo.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov