Sonce in avto.
Moderatorji: moderator2, moderator
Sonce in avto.
Vsaka podobnost je zgolj naključje.
http://www.24ur.com/novice/svet/video-p ... ujemo.html
pomisli in zgodilo se bo
Re: Sonce in avto.
ljubo napisal/-a:Vsaka podobnost Z RENAULTOM je zgolj naključje.

Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!
v britaniji se je jaguar talil če že koga zanima. pa isto vročina
edit: če avto stoji dlje časa na veliki vročini temperatura tako pleha, plastike kot tudi v notranjosti dobro naraste
to lahko sprobate tudi sami. zaradi mene če želite tudi na sebi. za požare, smrtne nesreče ali druge poškodbe ne odgovarjam. lahko pa probate zmeriti temperaturo pleha na avtu s temperaturnim senzorjem.
boste videli da imam prav.
in tak problem ker se je začelo nekaj plastike taliti? jao...
edit: če avto stoji dlje časa na veliki vročini temperatura tako pleha, plastike kot tudi v notranjosti dobro naraste
to lahko sprobate tudi sami. zaradi mene če želite tudi na sebi. za požare, smrtne nesreče ali druge poškodbe ne odgovarjam. lahko pa probate zmeriti temperaturo pleha na avtu s temperaturnim senzorjem.
boste videli da imam prav.
in tak problem ker se je začelo nekaj plastike taliti? jao...
Morda je stal v žarišču kakega konkavnega ogledala
Svojčas, 20 let nazaj, je ISKRA uvozila satelitske antene iz Italije ( vsaj tako info sem imel ), ki so bile pobarvane z napačno barvo, skoraj ni bilo LNB-ja, ki ga v določenem dnevu , ko je bila tudi sončna toplota iz cele površine antene v žarišču , točno v LNB, da ga ni stalilo v prafaktorje, tudi plastične nosilce je stalilo v neprepoznavnost

Svojčas, 20 let nazaj, je ISKRA uvozila satelitske antene iz Italije ( vsaj tako info sem imel ), ki so bile pobarvane z napačno barvo, skoraj ni bilo LNB-ja, ki ga v določenem dnevu , ko je bila tudi sončna toplota iz cele površine antene v žarišču , točno v LNB, da ga ni stalilo v prafaktorje, tudi plastične nosilce je stalilo v neprepoznavnost
Vsak dan v vsakem pogledu vse bolj in bolj napredujem...
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Meni je ob enem požaru vročina - žar skozi okno sosednjega avtomobila, ki je bil vmes in mu je stalilo tudi gumi na od mojega avta nasprotni strani - zmehčala in zvila steklo na levih sprednjih vratih.
Ne vem, no...
Po mojem je to še en stereotip.
Nekaj dobrih 'Francozov':
SAIL’s Best Boats 2014: Archambault 27
Hydriptere

gregor.n napisal/-a:Od Francozov kupujem samo baguette
Ne vem, no...
Po mojem je to še en stereotip.
Nekaj dobrih 'Francozov':
SAIL’s Best Boats 2014: Archambault 27

Hydriptere

Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov