OdgovorNapisal/-a mamaMicka » Če Jan 05, 2017 15:57
Ejej...
Samo se peskanja ni nihce predlagal...
Clox je v luci plesni isti ku... kot varekina, edino da je drazji. Razlika pa je v prisotnosti kislin, kar pa za ciscenje textila ni prednost...
Delal sem test 1 na 1 varekina in knauf proti pleano. Varekina je gladko zmagala ker je moc ejsa koncentracija natrijevega hipoklorita
Sgrasatore je isto kot meglio, teo in vsa cistila, ki so praviloma rumene barve in pise gor sgrasatore, odmascevalec, razmascevalec. Tisti cenejsi so edinole malo svohnejsi.
Sgrasatore je mocna baza - lug. Unicuje textil in se najbolj gelcoat. Ce ne ves tocno kako uporabiti bi bilo bolje da ga prepovejo za uporabo na barki. To je u nulo samo za masten sporhet.
Aceton, kot je napisal roman1 je topilo. On ne odtopi plesni, ampak odtopi kar del sedeža - skaja. In to dobesedno. To uporabis le pred prodajo barke... najmanj kar unicis je zgornji sloj skaja, tako da se naslednjic umazanija in plesen malo bolj primeta...
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!