viza za kitajsko

Tukaj lahko razpravljate o vsem, kar ne sodi v nobeno od zgornjih rubrik. Vseeno naj ne vsebuje preveč politike, verskega prepričanja in podobnega, kar lahko hitro preveč razdvaja ljudi!

Moderatorji: moderator2, moderator

SR 290
Admiral

viza za kitajsko

OdgovorNapisal/-a SR 290 » Po Dec 11, 2017 19:31

Zdravo,

Lepo prosim za nasvet kako na hitro priti do turistične vize za Kitajsko. Nujno jo rabim.
Uporabniški avatar
MareC
Admiral
Kraj: Ljubljana... Otok

Re: viza za kitajsko

OdgovorNapisal/-a MareC » Po Dec 11, 2017 19:35

SR 290 napisal/-a:Zdravo,

Lepo prosim za nasvet kako na hitro priti do turistične vize za Kitajsko. Nujno jo rabim.

rabiš garantno pismo, izdaja vize traja najmanj 14 dni, ne računaj na krajši čas, ga ni boga, da prej dobi, sem čakal ko bumbar , kljub temu, da sem imel vse
inspiron
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a inspiron » Pe Dec 15, 2017 07:12

Lazje (hitreje) gre, ce dobis 'poslovno povabilo'. Imeti moras rezerviran hotel. Potem izdajo v nekaj dneh (oddano v ponedeljek, viza v cetrtek).
SR 290
Admiral

OdgovorNapisal/-a SR 290 » Ne Dec 17, 2017 10:31

Zdravo,

Šlo je bliskovito. :D
V torek sem se slikal in naročil potni list, v sredo sem ga v Celju dvignil in takoj za tem kupil povratno letalsko karto, za v četrtek ob 8.45h so me povabili na ambasado, ob 11.15.h sem imel vizum v potnem listu. :D
Za hitro izvedbo sem imel naslednje stroške:
- 35 evrov za potni list.
- pot v Celje 75 km
- 60 evrov doplačila za vizo v enem dnevu.

Ker se res mudi in moram biti v torek zjutraj že v Pekingu, mi je posl. partner Kitajec, ki živi na Dunaju svetoval turistično vizo, za kar sem rabil le letalsko karto in rezervacijo hotela. Tu mi je pomagal z spletno stranjo kjer rezerviraš hotel brez vsakršnih obveznosti .

Ko sem se lotil nisem verjel, da bo šlo, a na srečo je uspelo. :D

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta