Zdravo,
Lepo prosim za nasvet kako na hitro priti do turistične vize za Kitajsko. Nujno jo rabim.
viza za kitajsko
Moderatorji: moderator2, moderator
Re: viza za kitajsko
SR 290 napisal/-a:Zdravo,
Lepo prosim za nasvet kako na hitro priti do turistične vize za Kitajsko. Nujno jo rabim.
rabiš garantno pismo, izdaja vize traja najmanj 14 dni, ne računaj na krajši čas, ga ni boga, da prej dobi, sem čakal ko bumbar , kljub temu, da sem imel vse
Lazje (hitreje) gre, ce dobis 'poslovno povabilo'. Imeti moras rezerviran hotel. Potem izdajo v nekaj dneh (oddano v ponedeljek, viza v cetrtek).
Zdravo,
Šlo je bliskovito.
V torek sem se slikal in naročil potni list, v sredo sem ga v Celju dvignil in takoj za tem kupil povratno letalsko karto, za v četrtek ob 8.45h so me povabili na ambasado, ob 11.15.h sem imel vizum v potnem listu.
Za hitro izvedbo sem imel naslednje stroške:
- 35 evrov za potni list.
- pot v Celje 75 km
- 60 evrov doplačila za vizo v enem dnevu.
Ker se res mudi in moram biti v torek zjutraj že v Pekingu, mi je posl. partner Kitajec, ki živi na Dunaju svetoval turistično vizo, za kar sem rabil le letalsko karto in rezervacijo hotela. Tu mi je pomagal z spletno stranjo kjer rezerviraš hotel brez vsakršnih obveznosti .
Ko sem se lotil nisem verjel, da bo šlo, a na srečo je uspelo.
Šlo je bliskovito.
V torek sem se slikal in naročil potni list, v sredo sem ga v Celju dvignil in takoj za tem kupil povratno letalsko karto, za v četrtek ob 8.45h so me povabili na ambasado, ob 11.15.h sem imel vizum v potnem listu.
Za hitro izvedbo sem imel naslednje stroške:
- 35 evrov za potni list.
- pot v Celje 75 km
- 60 evrov doplačila za vizo v enem dnevu.
Ker se res mudi in moram biti v torek zjutraj že v Pekingu, mi je posl. partner Kitajec, ki živi na Dunaju svetoval turistično vizo, za kar sem rabil le letalsko karto in rezervacijo hotela. Tu mi je pomagal z spletno stranjo kjer rezerviraš hotel brez vsakršnih obveznosti .
Ko sem se lotil nisem verjel, da bo šlo, a na srečo je uspelo.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta