Lep dan vsem
Paco
o.p. Še dopolnitev seveda mi je zanimivo tja do realne dolžine za uporabo privatne osebe in ne profijev ali rente
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Paco napisal/-a:Sonicus ? na čem baziraš trditev lahki ? Priljubljeni npr. ZAR 65 ima prazen težo 880 kg https://www.zar-formenti.net/en/model/zar-65/ kar ravno ni peresce za 6.5 metra, dodamo motor, gorivo , pivo, ženo in ostali balast ...?
primorc84 napisal/-a:Isto mene zanima mam star pa težak čoln solcio 4,8 pa kar gre lepo v valj res je da je težak cirka 500 kg ni raketa ma pujemo z 21 vozli.
Sem pred lastništvom dosti rental in enkrat sem imel gumenjaka se ne spomnem znamke ma pod 5m in 60km ma kako je ta hudič nabijal in skakal po valovih mi še zdaj ni jasno. Tudi prijatelj ima gumenjaka in ko se skup vozimo gumenjak nabiva moj pa reže valj al pa mam sam tak občutek bi moral enkrat na obali opazovat da bi videl razliko.
kocka napisal/-a:Statejši modeli gumenjakov so se vsi vlekli po tubah, pri novejših se tube sploh ne dotikajo vode. Nabijajo samo določeni modeli( VSR nikoli ni), saj pri plastiki tudi eni nabijajo bolj drugi manj, je pa zelo odvisno tudi od skiperja, kako se čoln pelje. Meni so všeč eni in drugi, vendar ima prednost ležalna ploščad, da ne potrebujemo plaže in potem bi moral vzet vsaj 6m in več gumo, za isto površino, kar je pa finančno zame preveč.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti