Ali ima kdo že kakšno izkušnjo z nakupom vrvi tukaj?
Kako je s kvaliteto?
https://vrvi.si/vrvi-in-vrvni-izdelki/? ... gLu-fD_BwE
Lp MKN
Vrvi
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
- 1stofficer
- Admiral
Re: Vrvi
Tu zal nimam, js kupujem pri Vrvarstvu Zupan, ki je blize Lj in je ugodno v primerjavi s Kamm ter za enkrat OK kar se kakovosti tice.
Re: Vrvi
Vrvi od Zupana prodajajo v Kammu in so dražje kot na sedežu podjetja. Tudi meni se super odnesejo. Res, da jih imam v uporabi šele zadnje dve leti. 6mm uporabljam za privez cerade, 7mm za krajšave. 8mm za dvižnico booma. 10mm za dvižnice jader pa imam še stare.
Prodaja tudi pletene vrvi za privez in jih tudi vplete okoli inox pritrdil. Cena super, prijaznost top. zmeraj še vzamem kakšne manjše vrvice 3mm, ki so v kolutu 30m smešno poceni (1-2€). navežem jih na pripone, da sušim brisače ali naredim senco. Pa mimogrede za obesit krompir, banane... Res pa mi je v roku 2let ta 3mm vrvica na vrhu jamborja, ki je bila pritrjena na pripono in držala Oddajnik(ais?) zbledela in bila pred tem da se strga. Se je pa skozi vrtela okoli pripone in jo je počasi brusilo. glede navedene trgovine pa žal ne.
Prodaja tudi pletene vrvi za privez in jih tudi vplete okoli inox pritrdil. Cena super, prijaznost top. zmeraj še vzamem kakšne manjše vrvice 3mm, ki so v kolutu 30m smešno poceni (1-2€). navežem jih na pripone, da sušim brisače ali naredim senco. Pa mimogrede za obesit krompir, banane... Res pa mi je v roku 2let ta 3mm vrvica na vrhu jamborja, ki je bila pritrjena na pripono in držala Oddajnik(ais?) zbledela in bila pred tem da se strga. Se je pa skozi vrtela okoli pripone in jo je počasi brusilo. glede navedene trgovine pa žal ne.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti