Poročilo s fotkami sledi v nadaljevanju.
V I D E O
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
Marchi napisal/-a:Marjan Tomki, še enkrat hvala za povabilo na potepanje po pravljičnem Bohinjskem jezeru, z vsemi potrebnimi elementi pustolovske dramatike in zvočnimi ter svetlobnimi učinki.![]()
Poročilo s fotkami sledi v nadaljevanju.

Marchi-jev videoMarchi napisal/-a:VIDEO

Matejc napisal/-a:Ej mini rjuharja![]()
![]()
kaj pomeni zavetrni moštrin na glavnem jadru??![]()
Marchi napisal/-a:O Angležinjah slišim prvič, naj vama bo.![]()
![]()
Se počutim kar malo krivega, ker nisem pomagal ampak sem jo ucvrl pod Komarčo. Ampak stanje je bilo tako, da sem ocenil, da sva dva za pomoč enemu preveč in bi se v najslabšem primeru zapletli potem trije. Druga stvar pa je, da mi tudi na misel ni padlo, da bi obrnil, ker mi je veter narekoval smer in to v veter. No, potem ko so prišle še strele, mi je bilo jasno, da bom pesti za vaju držal na kopnem, pod Komarčo.
Marchi napisal/-a: Nazaj grede praviš, da ni bilo nič kaj posebno jadranje. Bilo je zelo taktično utrujajoče, ker je pihalo zmeraj manj in nehote smo začeli tekmovati med seboj, kdo bo prvi na cilju. Midva sva jo ucvrla po najkrajši in najbolj logični poti in opazovala Milana, ki je nekaj čaral in ga je odneslo daleč na severni del jezera. Cilj je na SE delu. Ko smo bili že skoraj v zaključni fazi dirke, je Milan dobil čudežni veter z NE in se odpeljal mimo naju, no ja vsaj mimo mene in se podal v bitko za 1. mesto. Jaz sem obtičal v brezveterju, Marjan pa je še ujel zadnje sapice in se z Milanom vštric odpeljal do cilja.
Jaz sem potem v stoje, po surfarsko, z nagibanjem barke sem in tja, barko spravil v pogon in se privlekel do cilja.
Marchi napisal/-a:Pice na koncu ni bilo, ker so nas ob 21.30 odslovili iz edine še delujoče picerije, ker "je kuhinja že pospravljena". Avgusta, v Bohinju polnih turistov.![]()
Vse skupaj bo treba obvezno ponoviti
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta