a-lex napisal/-a:.... no, potem letos še colamo, drugo leto pa vidjet ćemo.
Placali bomo vedno ,samo reklo se bo kako drugače.
Najbolj važno je ,da ne bi bilo več potrebno popisa oseb.
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
val napisal/-a:a-lex napisal/-a:.... no, potem letos še colamo, drugo leto pa vidjet ćemo.
Placali bomo vedno ,samo reklo se bo kako drugače.
Najbolj važno je ,da ne bi bilo več potrebno popisa oseb.
val napisal/-a:Splav napisal/-a:Val in Motorni, hvala za odgovor. Edini problem, ki ga vidim, je kateri naslov je treba vpisati, če se naokrog potepam z barko. Drugače pa je zelo priročno, če lahko to formalnost opraviš kar na lokalni policijski postaji.
Jaz napišem "jedrilica Sandrina"
Saj tudi če prideš po morju na mejo ti napišejo za pebivališče plovilo.
jankec napisal/-a:V Žurnalu sem 15.4.2013 prebral, da po 1.7.2013 ne bo več popisa oseb. Predvidevajo da se bo povečal črni čarter. Zanima me kaj bo z plačilom plovnega dovoljenje(vinjete)?
lp jankec
Poštovani,
Dok se ne usvoje izmjene i dopune Pomorskog zakonika i ne donesu pripadajući pravilnici i dok svi ti propisi ne stupe na snagu vrijede važeći zakonski propisi. U prijedlogu izmjena i dopuna Pomorskog zakonika stoji sljedeće:
PRIJELAZNE I ZAVRŠNE ODREDBE
Članak 141.
Vlada Republike Hrvatske će u roku od godine dana od dana stupanja na snagu ovoga Zakona donijeti:
- Urebu o dolasku i boravku stranih jahti i brodica namijenjenih razonodi, športu ili rekreaciji (članak 9.) Članak 146.
Do stupanja na snagu propisa iz članka 141. stavka 1. podstavka 2. ostaje na snazi Uredba o uvjetima za dolazak i boravak stranih jahti i brodica namijenjenih športu i razonodi u unutarnjim morskim vodama i teritorijalnom moru Republike Hrvatske (Narodne novine, br. 40/2006).
Članak 151.
Ovaj Zakon stupa na snagu osmoga dana od dana objave u „Narodnim novinama“ .
Srdačan pozdrav!
Samostalna služba za odnose s javnošću
Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture
Prisavlje 14, 10 000 Zagreb
tel. 01/3784-522
fax. 01/3784-521
e-mail: glasnogovornica@mppi.hr
web: www.mppi.hr
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost