Laser2 sailing Slovenia-Albania-Slovenia 2000km

Dodajte kraje in zanimivosti, ki jih je vredno obiskati. Opišite vaše "rute", sidrišča in restavracije...

Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en

Uporabniški avatar
Grega295
Admiral

OdgovorNapisal/-a Grega295 » Po Feb 06, 2012 01:18

Uporabniški avatar
Marjan Tomki
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Marjan Tomki » Če Okt 29, 2015 20:42

Čisto po naključju sem se pred nekaj dnevi pogovarjal z nekaj ljudmi o majhnih jadrnicah - flying junior-jih, fireball-ih, mini-12, tudi o meteorju (lahka monotip 6 m jadrnica s kabino).

V pogovoru je eden od sogovornikov povedal, da je plul s 6 m jadrnico od meje Rusije okrog Nordcapa in precej daleč proti jugu na Norveško. Ko je potem omenil tudi tole jadranje z Laserjem po Jadranju na jug, se je izkazalo, da je bil to Igor Stropnik, zgodba je pa tale.
    Slika
Correct me if I am wrong, please.

Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Uporabniški avatar
Marjan Tomki
Admiral
Kraj: Ljubljana

Še en Igorjev minimalistični potep

OdgovorNapisal/-a Marjan Tomki » So Jun 04, 2016 18:55

Tole je v bistvu spet o Igorju Stropniku, čeprav se je začelo v temi o nakupu jadrnice z vprašanjem, za do kam je jadrnica Elan33 dovolj velika.

Leut napisal/-a:
alesjo napisal/-a:...
:D tudi z mojo 23ko lahko greš do grčije in še kam 8) :D no problem :wink:

Aleš, tale tudi gre očitno povsod, je pa tvoja v primerjavi z njegovo prava velikanka!

Slika

Že za Alesjo velja, da je veliko bolj bistveno, kdo kam plove, kot s kako veliko barko plove.

Za Igorja Stropnika - tudi s spodnjega posnetka - pa to mogoče res še malček bolj.

Povezava na vimeo iz prvega prispevka na začetku te teme - Laser2 sailing Slovenia-Albania-Slovenia 2000km - ne dela več, je pa posnetek zdaj tule.
    Slika

Tu nimam pravic za urejanje, sicer bi popravil povezavo v tistem prispevku.

Nekdo z velko večjo (motorno) barko je pa nekoč na forumu imel takle podpis - seveda je skopiran iz Wikipedije

Pa še en Igorjev zanimiv posnetek - tokrat z zmrznjene vode letos aprila precej višje nad morjem
Slika
Ko ga vidim naslednjič, ga moram malo izprašati, kje točno je šel, ker iz posnetka ne uspem prepoznati (in tudi nagibi se ne vidijo zares dobro).
Correct me if I am wrong, please.

Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti