Popravilo dna gumenjaka
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Popravilo dna gumenjaka
Pozdravljeni!
Imam gumenjak z trdim poliesterskim dnom in sem se zaradi
bolse izkoriscenosti prostora odlocil za novo razporeditev konzole
in sedeža.
Zanima me kako naj zalijem ali zakitam luknje, ki so ostale v dnu
od samoreznih vijakov, kateri so drzali konzolo in sedež.
Hvala za odgovor...
Imam gumenjak z trdim poliesterskim dnom in sem se zaradi
bolse izkoriscenosti prostora odlocil za novo razporeditev konzole
in sedeža.
Zanima me kako naj zalijem ali zakitam luknje, ki so ostale v dnu
od samoreznih vijakov, kateri so drzali konzolo in sedež.
Hvala za odgovor...
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Verjetno ti bo še kdo odgovoril, do takrat pa je v prispevku 'uporabne povezave' v bazi znanja pri dnu kupček povezav o popravilih.
Prva od teh povezav je o drobnih popravilih, tudi iztrganem vijaku, tukaj
V opisanem primeru je šlo za mesto, ki ni bilo stalno v vodi in za to mesto je bil opisani postopek po videzu po eni sezoni plovbe videti OK.
Prva od teh povezav je o drobnih popravilih, tudi iztrganem vijaku, tukaj
V opisanem primeru je šlo za mesto, ki ni bilo stalno v vodi in za to mesto je bil opisani postopek po videzu po eni sezoni plovbe videti OK.
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Mike napisal/-a:Poliesterska smola, kateri dodaš bombažne kosmiče ali pa brusni prah od parketa. Zmešaj da bo zelo gosto (kot kit) in zapolni luknje. Ko bo končano, na vrhu naneseš še gelcoat in si fertik.
Ne ga srat z brusnim prahom od lesa, ker vsebuje vodo in se poliester nikoli n bo strdil!
Drugače pa bombažna vlakna ja, in temu se lahko doda še mikrobalon, ki je gostilo za poliester. Za takšna popravila pa je še najbolje, da narežeš kratka steklena vlakna in jih vmešaš v smolo, ter po potrebni dodaš bombaž in mikrobalon.
glens napisal/-a:Mike napisal/-a:Poliesterska smola, kateri dodaš bombažne kosmiče ali pa brusni prah od parketa. Zmešaj da bo zelo gosto (kot kit) in zapolni luknje. Ko bo končano, na vrhu naneseš še gelcoat in si fertik.
Ne ga srat z brusnim prahom od lesa, ker vsebuje vodo in se poliester nikoli n bo strdil!
Drugače pa bombažna vlakna ja, in temu se lahko doda še mikrobalon, ki je gostilo za poliester. Za takšna popravila pa je še najbolje, da narežeš kratka steklena vlakna in jih vmešaš v smolo, ter po potrebni dodaš bombaž in mikrobalon.
10 let že kitam in polnim s prahom od brušenja parketa pa me niti enkrat ni nič zajebalo .kar se pa vlage tiče jo poliester prav tako vleče na sebe.
10 let že kitam in polnim s prahom od brušenja parketa pa me niti enkrat ni nič zajebalo .kar se pa vlage tiče jo poliester prav tako vleče na sebe.
Je blo mišljeno kot opozorilo, ker prah od lesa ni najbolj primeren za takšne reči oz. je primeren, če je res dobro posušen (kar pa od parketa recimo da je), če pa komu slučajno pride na misel, da uporabi prah od surovega lesa, se pa poliester ne bo strdil. Pa ne govorim kar tako, ampak iz iskušenj, ker sem enkrat to probal, ko nisem imel nič drugega, da bi zgostil poliester, sem vzel prah od pol surovega lesa in je bil rezultat nestrjena masa.
Za gostitev se uporabljajo prav namenske zadeve mikrobalon, bombažna vlakna,...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov