Srečanja Morjeplovcev
Moderator: moderator
kr en napisal/-a:Ne bi bil tečen, ampak vsakič ko grem na malico, me gazda vpraša: "Koliko vas bo? A rabite še več miz? Koliko lignjev pripravim? itd, itd
Ti lepo povej Aljoši, da je važno samo da bo kakšno fejst kelnarco naštimov za četrtek. Iz zaupnih virov sem izvedel, da imate sedaj tam eno fletno, bolj visoko.
admin napisal/-a: Iz zaupnih virov sem izvedel, da imate sedaj tam eno fletno, bolj visoko.Je res?
Dezinformacija.
Trenutno stanje
Ben
Gregor.n
sundancer
kr en
matejc
dušan
LIPNIK
cwick
admin
glens
wituri
CAR
luftar
Novinec
Val
Janadino
Janadino mornar
zeja
acvnuk
LaMike
MareC
Bladzo
Jest
Potapljač
Frikmusic
Barh
vprašljiva je udeležba
Mile
Dule
Bolid
Mitja.P
Tex
Pogrešam pa prijave stalnih
Polanc
Pajer1
OBVESTILO :
Ker po Zagorju pref....jo ceste, je živ kaos. Blizu cerkve, kjer smo do sedaj zavili desno in potem šli po klančku navzdol do ribnika, moram sedaj peljati naravnost. Po cca 300m zavijemo desno (mimo tovarne BARTEC) do mostička in nato ostro desno, nakar se po 200 m že vidi ribnik in marina.
srečanje je ob 19 ih !
Nazadnje spremenil kr en, dne Sr Mar 07, 2012 23:13, skupaj popravljeno 3 krat.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
LIPNIK, ti z tole tvojo članarino strašiš pol forumašev, ki si potem ne upajo priti, ker mislijo, da bo treba vsem za pijačo dajat. Zato so pa srečanja včasih tako osiromašena.
Mene na žalost ne bo na odlične lignje, ker se bliža 1 maj in ste morjeplovci že navalili ko šiptar na špeh in moram žal delat delat delat.
Če pa pridem, pa vem, da bom cel petek in pol vikenda mijavkal
Mene na žalost ne bo na odlične lignje, ker se bliža 1 maj in ste morjeplovci že navalili ko šiptar na špeh in moram žal delat delat delat.
Če pa pridem, pa vem, da bom cel petek in pol vikenda mijavkal
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov