Poraba me ne zanima
Nanni diesel
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Nanni diesel
Zanima me, kdo pozna te motorje? Predvsem njihove karakteristike. Vzdržljivost, poreklo, dobavo rezervnih delov ipd.
Poraba me ne zanima
Poraba me ne zanima
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Nanni ne dela motorjev!!! Poreklo, Made in Japan. Odvisno kaj gledaš, katerega Nannija... Manjši so na bazi Kubota, večji na bazi Toyota!
Nanni je fancoska firma, ki dela marinizacijo na preizkušenih motorjih, podobno, kot tudi recimo večino svojih motorjev Yanmar, ki ga vsi poznamo, kot dober motor, pa ima svojega močnega le nekaj kilovatov, vse ostalo pa je Kubota, Toyota, BMW ali Scania...
Rezervni deli za Nanni so na Hrvaškem hitro dobavljivi, saj je dealer kar precej zastopan in ne bo težav... Večino delov itak paše tudi od Yanmara, pa tudi od hrvaškega SCAM-a...
Nanni je fancoska firma, ki dela marinizacijo na preizkušenih motorjih, podobno, kot tudi recimo večino svojih motorjev Yanmar, ki ga vsi poznamo, kot dober motor, pa ima svojega močnega le nekaj kilovatov, vse ostalo pa je Kubota, Toyota, BMW ali Scania...
Rezervni deli za Nanni so na Hrvaškem hitro dobavljivi, saj je dealer kar precej zastopan in ne bo težav... Večino delov itak paše tudi od Yanmara, pa tudi od hrvaškega SCAM-a...
S Sundancerjem gledava eno Princesko v Italiji. V strojnici pa zagledam dva plava norca
Kaj pa je to
veš kakšen šok za moje oči, ki so navajene pomirjujoče zelene in nedolžne bele barve. Že une yelow cab ne obrajtam. Pa sem si mislu, kaj je te Angleže vlaga že čist zjeb..a, da so dal noter neke FIAT-e? Še bolj pa me je bilo strah, da ni majstr kej sam čaral.
Pol praviš, da bo Nanni turbo diesel predel še kak let
Pol praviš, da bo Nanni turbo diesel predel še kak let
Če je šestak, potem je Toyota! To je vrhunski motor, linijski 6-valjnik, 4.2L, verjetno kaj podobnega ne bodo nikoli več ali pa vsaj še lep čas naredili...
Tista modra barva je pa meni hudimano lepa! Pač vsake oči svojega malarja...
Edino ena slabost je, priznati moraš, da ti v barki bije "kao" francosko srce, čeprav je v osnovi japonsko... Ta bi bila pa težka, podobno, kot da bi se začel z Renaultom ali Peugeotom vozit.

Tista modra barva je pa meni hudimano lepa! Pač vsake oči svojega malarja...
Edino ena slabost je, priznati moraš, da ti v barki bije "kao" francosko srce, čeprav je v osnovi japonsko... Ta bi bila pa težka, podobno, kot da bi se začel z Renaultom ali Peugeotom vozit.
admin napisal/-a:?........
Edino ena slabost je, priznati moraš, da ti v barki bije "kao" francosko srce, .........začel z Renaultom ali Peugeotom vozit.![]()
![]()
![]()
Že od nekdaj mi pri Francozih ni nekaj jasno. Imajo vrhunske sire, pa šampanjce, najslavnejše bordele, bogato zgodovino, itd. Le zakaj hudiča so se podali v avtomobilsko industrijo.
Pol praviš Nini Nanni ni kr nekaj, ampak ga je Harakiri zložu tko, kt mora bit. Ja nč. Sundancerja prpravt, da tiste šuške vzame izpod parketa, pa k Lahom še mal zglihat, pol bo pa že vesele!
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Tudi zgodovina njihove avtomobilske indurstrije je bogata.kr en napisal/-a:Že od nekdaj mi pri Francozih ni nekaj jasno. Imajo vrhunske sire, pa šampanjce, najslavnejše bordele, bogato zgodovino, itd. Le zakaj hudiča so se podali v avtomobilsko industrijo.Ker to jim pa ne gre
![]()
Cugnotov parni vlačilec topov, pa De Dionova avtomobilska tovarna in de Dionova prema, pa Panhardov drog, pa prvi avto s prednjim pogonom, hidropnevmatično vzmetenje in aerodinamika citroenov ID in DS (žabe), ustanovitelj Renalta Luis Renault je tudi slovel po inovacijah, uspehih na dirkah (pa precej kot zmaj pri delu z ljudmi...)
Problem ni njihova (tudi avtomobilska) zgodovina, ampak najbrž sedanjost njihove avtomobilske industrije...
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
klemzi napisal/-a:No fantje, kateri motor poganja Red bull F1?
Ko je bila doba turbo motorjev v F1 je prevladoval kdo?
Če hočejo znajo, znajo narest. Samo problem je njihov marketing in tudi kvaliteta pri izdelavi jim je zadnje čase padla.
Ampak to je tudi nemcem. Recesija je pač naredila svoje.
LP Klemen
Cilja jih veliko ni videlo
PS: Mater klemzi si se razpištolil, a megana voziš ?

“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
Tex napisal/-a:klemzi napisal/-a:No fantje, kateri motor poganja Red bull F1?
Ko je bila doba turbo motorjev v F1 je prevladoval kdo?
Če hočejo znajo, znajo narest. Samo problem je njihov marketing in tudi kvaliteta pri izdelavi jim je zadnje čase padla.
Ampak to je tudi nemcem. Recesija je pač naredila svoje.
LP Klemen
Cilja jih veliko ni videlo
PS: Mater klemzi si se razpištolil, a megana voziš ?
Nisem se razpištolil. Ne boš verjel, ampak vozim kao največja jajca od Renaulta. Espace 2.2 dci. Ni še zaribal.
No v lasti imam še nekaj drugih Reno jajc.
Tex, a veš zakaj imajo Francozi Eiflov stolp?
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov