Srečanja Morjeplovcev
Moderator: moderator
Srečanje Morjeplovcev
Včasih bi lahko malo omenili kakšna je bila prisotnost na srečanju, glede na to koliko nas je že evidentiranih.
Zelo lepo je, da ste se imeli spet Super.
LP
LP
no rain, no rainbow
- frikmusic
- Admiral
- Kraj: Ljubljana-Volme Kamenjak
- Kontakt:
Re: Srečanje Morjeplovcev
marcus napisal/-a:Včasih bi lahko malo omenili kakšna je bila prisotnost na srečanju, glede na to koliko nas je že evidentiranih.
LP
Sej lahko vsak sam pride prevert prisotnost
Hrana je pa po celi Celovški dišala.
Frik
Frajtonerca je prava stvar...
evo srečanje je uspelo v celoti,oni ki ste manjkali ste dolžni za rundo v maju,drugač vse super edino zastavic ste pa premal kupli,čeprav je bla akcijska cena pa še nov model
stanje fantastično spet + in sicer 105-53,30-13,50 je mislim da 40 eur
je pa res da je tak plus,ker je še eno rundo okol 20 E plačal še naš barba capo,zato čestitke za pogum in hvala
mater sam tale naš pajer,pa vedno vse zabeleži
kar se pa onih špeglov tiče,DTM ti sigurno nimaš original etuija kot mi
cena je bla pa za original več kot skonto,pa še -šef-jih je pomeru in potrdil da so prave,novinec je pa najdu na njih še nek holo al ka je že
pa tud NOKIA ni usekala do doma
se vidmo maja ko zbiramo prispevke za one ki bi radi kadili pa nimajo
stanje fantastično spet + in sicer 105-53,30-13,50 je mislim da 40 eur
mater sam tale naš pajer,pa vedno vse zabeleži
kar se pa onih špeglov tiče,DTM ti sigurno nimaš original etuija kot mi
pa tud NOKIA ni usekala do doma
se vidmo maja ko zbiramo prispevke za one ki bi radi kadili pa nimajo
Lp CC
No pa naj jas zaključim z našo posadko. Lepo se je bilo po dolgem času spet podružit z vami saj ste vedno zanimiva in dobrovoljna druščina. Srbi so še vedno v formi saj me še Lipnik ni nikol do sedaj domov pripeljal tako žejnega pa tudi sebe ne
malo sva si kriva sama malo pa najina dobra vila, ki vedno poskrbi, da še pred svitom najdeva domov. Drugače pa se opravičujem za morebitne napake saj imam tako dobre sončne špegle, da še spim z njimi
Mejte se skrajno lepo, ko pridemo skupaj se pa vidimo.
lp papa
lp papa
^^^^^^^^^^^||
|______________||'""|""\__,_
|UNION_je zakon!!||__ |__|__ |)
I(@) |(@)"""**|(@)(@)****|(@)
|______________||'""|""\__,_
|UNION_je zakon!!||__ |__|__ |)
I(@) |(@)"""**|(@)(@)****|(@)
-
CAR
- Admiral
- Kraj: Ljubljana - ACI Supetarska draga - Rab
Evo, če nihče ne napiše bom pa jaz. Kot vsaki mesec, bo tudi to srečanje v četrtek 10.5.2012 ob 19.30 pri našemu članu v kantini Kamin v Portorožu (zraven Avditorija). Ker bi Delfino zopet želel pripraviti dobro kulinariko vas prosi, da pošljete potrditev udeležbe.
You can't control the wind, but you can adjust your sails.
CAR napisal/-a:Evo, če nihče ne napiše bom pa jaz. Kot vsaki mesec, bo tudi to srečanje v četrtek 10.5.2012 ob 19.30 pri našemu članu v kantini Kamin v Portorožu (zraven Avditorija). Ker bi Delfino zopet želel pripraviti dobro kulinariko vas prosi, da pošljete potrditev udeležbe.
Jaz pamislim ,da smo se zmenili za petek.
-
CAR
- Admiral
- Kraj: Ljubljana - ACI Supetarska draga - Rab
Zgoraj v pasici DOGODKI je napisan datum, kot sem ga navedel. Kdo se je pa kaj posebaj dogovarjal pa ne vem. Vem le to, da je bil v začetku dogovor, da bo to vsak drugi četrtrk v mesecu in ne vidim razloga, da bi se to spreminajlo, kajti tisti, ki ima namen priti v petek bo prišel tudi v četrtek. Konec koncev pa je edino Admin kompetenten, da določi datum.
You can't control the wind, but you can adjust your sails.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti