ELAN 070 prosim za nasvet
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
-
Black Seven
- Desetnik
ELAN 070 prosim za nasvet
Zanima me kaj vi mislite o tem čolnu?
http://www.avto.net/mornar2003/view/ad.asp?id=130476
Potreben je celotne obnove, prikolica je A-testirana.
Zelo si želim tak čoln in rad bi ga sam obnovi
Zanima me če se ga splača kupit?
http://www.avto.net/mornar2003/view/ad.asp?id=130476
Potreben je celotne obnove, prikolica je A-testirana.
Zelo si želim tak čoln in rad bi ga sam obnovi
Zanima me če se ga splača kupit?
-
Black Seven
- Desetnik
Ali se splača kupiti in obnoviti čoln (katerikoli) definitivno NE!
Ali se splača kupiti ta čoln? Če ti da še kak evro popusta se splača, ker je prikolica če je OK vredna 500€. Papirji od colna pa spet 100-200€
Torej te lupina in cerada stane potem malo.
Pred nakupom pa še enkrat dobro premisli, če imaš predvsem čas in voljo za obnovo! Te ponavadi zmanjka!
Ali se splača kupiti ta čoln? Če ti da še kak evro popusta se splača, ker je prikolica če je OK vredna 500€. Papirji od colna pa spet 100-200€
Torej te lupina in cerada stane potem malo.
Pred nakupom pa še enkrat dobro premisli, če imaš predvsem čas in voljo za obnovo! Te ponavadi zmanjka!
- Marcel_Mastnak
- Admiral
- Kraj: Celje
-
Black Seven
- Desetnik
-
Black Seven
- Desetnik
Novo Bavarijo 16 metrov...
GT 070 je težek čoln ki rabi vsaj 80 konjev,je stabilen,visok...obnova pa lahko stane 500 ali pa 10000 evrov.Zavedaj se da je čoln star,ne kompliciraj,enostavno porihtaj,barvaj z valjčkom,ne glancaj ga, ko da je stal 10000 evrov in si naberi na njemu osnovnih znanj o obnovi.Ne delaj si neprespanih noči, če bo tam ena pikica, ki ji nisi posvetil še 10 ur kitanja in brušenja...Pa v vodo z njim in smuči zadaj...
LP Iztok
LP Iztok
Tako kot so ti že drugi napisali,
Moje mnenje je pa,če si res želiš obnavljati in imaš čas da ga obnoviš,pol ga vzemi,sam vedi da če misliš jit julija z njim na morje,boš moral kar dobro delat,ponavadi se nabere tolk stvari za naredit,da ti na koncu zmanjka časa.
Jest sem pomagal prijatelju obnovit klička,pa sploh ni bilo videt veliko,ko pa sva začela,pa ni bilo konca.Brušenje barve,pol se je pokazalo nekaj za flikat,pa kitanje,..barvanje...sedeži ,armaturka,pa nov plexi,...pa obrobna guma,..na koncu pa kaj pa je ta luknjica,uf pozabila zaflikat,spet flex u roke ,....pa sva delala bolj za vikend,pa prijatelj je med tednom še par ur,pa sva komej zmagala u 2 mesecih.
Sej pravim,računaj da si boš moral vzeti res veliko časa,tist po par urc na teden je pol kmal pol leta.
Drugače res ne kompliciraj,tako kot je napisal pred mano,na koncu valjček u roke,pa bo čist uredu.
Moje mnenje je pa,če si res želiš obnavljati in imaš čas da ga obnoviš,pol ga vzemi,sam vedi da če misliš jit julija z njim na morje,boš moral kar dobro delat,ponavadi se nabere tolk stvari za naredit,da ti na koncu zmanjka časa.
Jest sem pomagal prijatelju obnovit klička,pa sploh ni bilo videt veliko,ko pa sva začela,pa ni bilo konca.Brušenje barve,pol se je pokazalo nekaj za flikat,pa kitanje,..barvanje...sedeži ,armaturka,pa nov plexi,...pa obrobna guma,..na koncu pa kaj pa je ta luknjica,uf pozabila zaflikat,spet flex u roke ,....pa sva delala bolj za vikend,pa prijatelj je med tednom še par ur,pa sva komej zmagala u 2 mesecih.
Sej pravim,računaj da si boš moral vzeti res veliko časa,tist po par urc na teden je pol kmal pol leta.
Drugače res ne kompliciraj,tako kot je napisal pred mano,na koncu valjček u roke,pa bo čist uredu.
Jaz ti priporočam raje nabavo tega elana ker ga lahko daš takoj v vodo.
Z tvojim pa neboš prišel skos kaj ceneje, pa še delat boš mogo dosti.
http://www.avto.net/mornar2003/view/ad.asp?ID=128696
Z tvojim pa neboš prišel skos kaj ceneje, pa še delat boš mogo dosti.
http://www.avto.net/mornar2003/view/ad.asp?ID=128696
-
Black Seven
- Desetnik
Kdo je na strani
Po forumu brska: kasaudio in 12 gostov