Lazy bag
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator
Lazy bag
Pozdravljeni člani Morjeplovca!
Iskal sem že na forumu pa ne najdem...
Potrebujemo nov lazy bag za jadrnico dolžine 8,7 m. Kaj menite, kje naročiti - pri jadrarju ali (kot nekateri, ki ste dali sešiti cerade) pri nekomu, ki se ne ukvarja z navtiko (šivanje cerad, predprostorov za kamp prikolice ...)? Nimam starega lazy baga za "mušter" - to zna biti problem za nekoga, ki nima izkušenj?
Sicer vem, da so dolge zadrge draga zadeva, me je pa vseeno presenetila do zdaj edina ponudba - 350 € (cca 3,5 m dolg lazy bag).
Skratka, če se je kdo s tem že ukvarjal bi prosil za vaše izkušnje.
Hvala in LP, Žiga
Iskal sem že na forumu pa ne najdem...
Potrebujemo nov lazy bag za jadrnico dolžine 8,7 m. Kaj menite, kje naročiti - pri jadrarju ali (kot nekateri, ki ste dali sešiti cerade) pri nekomu, ki se ne ukvarja z navtiko (šivanje cerad, predprostorov za kamp prikolice ...)? Nimam starega lazy baga za "mušter" - to zna biti problem za nekoga, ki nima izkušenj?
Sicer vem, da so dolge zadrge draga zadeva, me je pa vseeno presenetila do zdaj edina ponudba - 350 € (cca 3,5 m dolg lazy bag).
Skratka, če se je kdo s tem že ukvarjal bi prosil za vaše izkušnje.
Hvala in LP, Žiga
Lazy bag ni tako težko skicirati; zrišeš, nabaviš material in do šivilje. Ne zahtevat od šivilje, ki je v Lj do zdaj delala le kikle, da ve kaj je to lazy bag
Zriši torej obvezno sam.
Lazy bag-a sicer še nisem dal delat, ampak tendo, zavese in razne male stvari pa ja. So pa lazy bag-i iz Sunbrelle, morda je tudi zato cena višja. Potrebuješ namreč material, ki bo odporen na vremenske razmere in ki ne prepušča UV.
Lazy bag-a sicer še nisem dal delat, ampak tendo, zavese in razne male stvari pa ja. So pa lazy bag-i iz Sunbrelle, morda je tudi zato cena višja. Potrebuješ namreč material, ki bo odporen na vremenske razmere in ki ne prepušča UV.
Re: Lazy bag
Živijo.
Poleg jadrnice sem dobil nov lazy bag.
V nobeni navtični trgovini ne dobim tistih zgornjih škripcev s ploščico, ki jih nanetaš na jambor.
Kakšen predlog kam po njih poleg Sailpoit, Kamm, Tramontana,..
Aja kako se imenuje tak škripec?
Poleg jadrnice sem dobil nov lazy bag.
V nobeni navtični trgovini ne dobim tistih zgornjih škripcev s ploščico, ki jih nanetaš na jambor.
Kakšen predlog kam po njih poleg Sailpoit, Kamm, Tramontana,..
Aja kako se imenuje tak škripec?
Nimaš kaj netat..lahk se slišvs ti par idej povem,je prvec za pisat na tel
Ok, te jutri pokličem, če lahko. Mislim, da še imam tvojo število.
Danes sem za vsak slučaj kupil navadne škripce, ker drugih ni bilo. Nameravam jih navezat na križ jambora.
Danes sem za vsak slučaj kupil navadne škripce, ker drugih ni bilo. Nameravam jih navezat na križ jambora.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti