PRIVEZ V STARI BARBARIGI

Člani foruma sporočamo, čestitamo...

Moderatorji: moderator2, moderator

skippermatjaz
Poddesetnik

PRIVEZ V STARI BARBARIGI

OdgovorNapisal/-a skippermatjaz » Ne Jul 08, 2012 10:00

:?: Ja, letos namesto v Dalmacijo spet v Istro. Barbarigo in okolico poznam kot lasten žep, pa me vseeno zanima, če je kaj novega z privezi v stari Barbarigi. Sedaj že 2 leti nismo bili tam. Levo od pomola sta že dve mrtvi sidri, ki sem jih naredil doma in privlekel dol, pa sem imel vsakokrat probleme. Kradli so mi boje, odvezovali vrvi, kradli karabine in vse kar se sveti z čolna. Pa nikoli nisem nobenemu rekel žal besede, vsakemu, ki je potreboval pomoč sem vedno rad priskočin na pomoč. letos bom tam od 15-31 julija, pa bi rad teh 14 dni preživel mirno. Ali ima kdo kakšne informacije, na koga se lahko obrnem za privez, ali je kaj novega doli ali je še vedno tak texas?

Hvala in mirno morje!
Uporabniški avatar
elbarto
Admiral

OdgovorNapisal/-a elbarto » Ne Jul 08, 2012 10:53

skippermatjaz
Poddesetnik

STARA BARBARIGA

OdgovorNapisal/-a skippermatjaz » Po Jul 09, 2012 12:54

Hvala za link, sem ga že zadnjič prečital, pa ni nič kaj novega, še posebej ne veselega. Še vedno se ne ve, kdo pije in kdo plača( velja za staro Barbarigo),kamor grem s čolnom čez par dni. Če kdo pozna koga, ki v terminu med 16 in 31 julijem ne rabi svoje boje, sem pripravljen plačat razumno najemnino, da imam mir okrog svoje 5m gumice.

Hvala in mirno morje!
stesi
Desetnik
Kraj: Velenje - Barbariga

OdgovorNapisal/-a stesi » To Jul 10, 2012 07:55

Tudi jaz mislim da je še vse divje v stari barbarigi. Kolikor sem slišal od enega, ki ima pasaro (oz. nekej podobnega) na HR registracijo, nima nobenih težav z domačini (odvezovanje, kraja boj, itd.)

Enkrat je celo rekel da se mu je v nevihti čoln odvezal in so mu ga domačini privezali nazaj. Verjetno če bi mel SLO registracijo bi še naprej srkali bevando na obali :)

p.s. jaz grem danes dol do 28. Sem pa tist kreten, ko bo vsak dan vodnega skuterja vlaču ven in noter :)

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta