marcus napisal/-a:Tkole delaš kot črnc pod vodo, potem te takle poljak preseneti, oni se res dostikrat delajo "francoze"![]()
![]()
LP
Na bojo lepo napišeš ime plovila, in ko se ti gor veže ga steraš v tri krasne...
Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino
marcus napisal/-a:Tkole delaš kot črnc pod vodo, potem te takle poljak preseneti, oni se res dostikrat delajo "francoze"![]()
![]()
LP

kocka napisal/-a:Tako je meni lani v Barbarigi medtem, ko sem čoln vzel iz vode in opral šel nazaj po vrvi in bojo, nek (SLO) pametnjakovič gor navezal 5-6m gumo. Nekaj časa sem čakal in spraševal okoli po lokalih potem sem šel in ga privezal na tanjšo vrv.(nisem imel srca da bi ga odvezal-zaradi čolna ne lastnika) Da sem lahko pospravil svoj privez.Da ne govorim o biserih ki so vezali svojo gumico tako da z motorjem čofa po mojem čolnu. Njemu se veselo jeb. ker njegov komplet z motorjem in vsebino hladilne torbe ne presega 300eur. In potem sem sam pod vodo premikal uteži, da niso čolni tolkli med seboj.

Tex napisal/-a:sedaj toliko z temi bojami ropotate, da si grem še jaz en privez uredit v zaliv od Valalte( da bom imel pred gostilno svojo bojo )
![]()
Ampak za spremembo od vas ne bom betoniral, in uničeval morskega dna, temveč bom z masko preiskal dno, saj je najverjetneje že kak star blok v vodi,ki ni več v uporabi(tudi vi poglejte v tej smeri, predno začnete betonirat... )
lp.T
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta