Srečanja Morjeplovcev

Obvezno preberi!!!

Moderator: moderator

Kateri dan bi vam najbolj odgovarjal za naslednja srečanja članov Morjeplovec.net ?

Vsak DRUGI TOREK v mesecu
24
21%
Vsak TRETJI TOREK v mesecu
15
13%
Vsak DRUGI ČETRTEK v mesecu
53
46%
Vsak TRETJI ČETRTEK v mesecu
22
19%

Skupaj glasov: 114
Uporabniški avatar
Ariki
Kapitan bojne ladje
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Ariki » Če Jan 22, 2009 03:27

Katera gostilna na Trojanah? Tam jih je več.
burjovc
Viceadmiral
Kraj: Ta domač

OdgovorNapisal/-a burjovc » Če Jan 22, 2009 18:55

Tam kjer dobiš krofe. Prideš v gostilno, greš proti šanku, naročiš, se obrneš levo in greš do zadnjih vrat na levi strani. Tam se nas pa že sliši :D :D :D
Veliko vetra in mirno morje
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » Če Jan 22, 2009 22:44

Ariki napisal/-a:Meni se ša zdi, da je Ljubljana centralno slo križišče. Zato bi morala biti srečanja v Ljubljani in Mariboru. Tudi Vransko je v redu, Velenje pa je malo odmaknjeno.

Lahko tudo v Prevojah pri Lukovici (zelo blizu avtoceste) na stari cesti Domžale-Celje, kjer se v Gostilni pri Gašperju lahko pocrkljami z ogromnimi poceni porcijami ... hm, še bolj se bom zredil ...

Gorenjci imamo Ljubljano takorekoč pred nosom, pa še orientirani smo tako, da so nekaj več tisti, ki se vozijo tja v službo.

Z društvi imam precej izkušenj. Žal je ta mačehovska država društva takorekoč poenotila s firmami. Torej je bolje, da se organizirate (organiziramo, če me sprejmete medse) neformalno.

Kljub vsemu se mora nekdo odločiti, da bo orgaiziral dogodke, kontaktiral s člani in podobno. Zadeva zahteva kar nekaj osebnega angažmaja, zato me zanima, kdo se bo žrtvoval za to delo.

Pozdravljen!

Dogodki kot so srečanja vsak mesec, se organizirajo na mojo pobudo, tako je bilo tudi do sedaj vedno, s tem pa niti ni nekega velikega dela. Kdaj bo srečanje zaslediš na forumu, v tej rubriki in to je to. Če bomo letos imeli piknik, imam že idejo, vse bo pripravljeno, bomo pa v naprej pobrali denar. Kdor plača pride, kdor ne, ga pač ne bo. Druge variante ne vidim, saj bo pri vsaki preveč problemov in preveč angažiranja nekaterih članov...

LP
Uporabniški avatar
Ariki
Kapitan bojne ladje
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Ariki » Pe Jan 23, 2009 06:56

Že dolgo iščem eno tako druščino zaljubljencev v morje z vseh vetrov. V tem norem času, ko se pogovarjamo le še prek računalnika, pogrešam živ pogovor in smeh, saj mi smeškoti še zdaleč ne zadostujejo. V mojem kraju pa tudi ne poznam prav veliko ljudi s katerimi bi se lahko pogovarjal o mojih (naših) priljubljenih temah.
Zato sem bil hudo vesel, ko sem naletel na tale forum in "odtrgance", ki v njem sodelujete. Ha, ha, sem že vaš!
Z veseljem in velikom zadoščenjem bom sodeloval v druženju in vam kdaj pa kdaj (kadar bo taka želja ostalih članov) priredil tudi kakšno projekcijo fotk (o samogradnji, o morskih potepanjih ...)
atilone
Admiral

OdgovorNapisal/-a atilone » Pe Jan 23, 2009 16:05

Pozdravljen !
Potopisi, po možnosti z slikami in samogradnje, tudi z slikami, so dobrodošle teme.
Kar začni, vse v svoji rubriki, zaradi boljše preglednosti .
LP
Uporabniški avatar
Ariki
Kapitan bojne ladje
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Ariki » Pe Jan 23, 2009 19:10

Sem že začel. Zdaj počasi dajem gor malo več o katamaranih. Tema je bila že odprta in sem poprijel. Kar poglej pod:

Jadrnice/Jadrnica-katamaran-trimaran
Uporabniški avatar
matjazxx
Višji praporščak

Trojane

OdgovorNapisal/-a matjazxx » So Jan 31, 2009 23:53

Pozdravljeni,

No skoraj zagotovo se vam bom pridružil jaz, sem dokaj blizu Vranskega in mislim da je dobro, da se spoznamo...

Če sem prav prebral se vidiom torej v četrtek 12.2.2009 v gostilni na Trojanah, OK?

Če je tako, se vidimo. ..

LP vsem...
Quicksilver 470 Sport
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » Ne Feb 01, 2009 11:46

Točno tako! V četrtek 12.2.2009 se dobimo na Trojanah v gostilni pri Konšku. Ura 19:00.

Tema bo tokrat bolj ribiško obarvana, naš član Pajer1 bo prinesel ribolovni pribor in nam predstavil opremo in svoje dolgoletne izkušnje s tekmovanj in ribolova za zabavo.
Kot točka 2 pa seveda tako kot na vsakem srečanju, debata Razno.

Vabljeni!
Uporabniški avatar
Novinec
Admiral
Kraj: Sailing on the world
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Novinec » Ne Feb 01, 2009 12:07

Se že v naprej opravičujem za izostanek na Trojanah. 12. feb. grem na dopust, dvanajstdnevno križarjenje po malo bolj toplem morju (Italija, Grčija, Turčija, Ciper, Egipt in nazaj v Italijo.
Imejte se lepo in uživajte še za mene!
LP
"Morje je med vsemi opojnostmi najbolj opojno!"
...........................................................(J.H.)
Uporabniški avatar
gregor.n
Admiral
Kraj: Zanzibar
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a gregor.n » Ne Feb 01, 2009 12:31

Tudi jaz se opravičujem, grem jutri "križarit" za 14 dni po ex Yugoslaviji, žal službeno. Novinec uživaj in seveda ne pozabi fotoaparata.
lpg
https://medisken.si
gobbi
Viceadmiral
Kraj: MARIBOR-BANJOLE-NEREZINE-JEZERA

OdgovorNapisal/-a gobbi » Sr Feb 04, 2009 19:48

Žal me ne bo mamo postavitev za valentinov koncert Jana Plestenjaka v dvorani tabor v Mariboru.
Uporabniški avatar
matjazxx
Višji praporščak

OdgovorNapisal/-a matjazxx » Sr Feb 04, 2009 19:57

Hm, Hm, Hm, kolk nas pa sploh bo???

Da ne bom sam jaz pršu... :roll:
Quicksilver 470 Sport
rabuni
Viceadmiral
Kraj: Rogaška Slatina

OdgovorNapisal/-a rabuni » Sr Feb 04, 2009 20:22

Tudi jaz prosim za opravičenjem, ker grem delat v Dalmacijo. Vsem želim lep večer.
"Dalmatino povišču pritrujena"
Uporabniški avatar
pajer1
Admiral
Kraj: Ljubljana, Marina Umag

OdgovorNapisal/-a pajer1 » Sr Feb 04, 2009 20:28

.

.

Hudič ga vzem, pa tako sem se že veselil!

V četrtek 12tega bom vozil eno 40tico iz Francije. Če bo vse po načrtu pridem toda objubit pa ne morem.

LP
pajer 1

Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
CAR
Admiral
Kraj: Ljubljana - ACI Supetarska draga - Rab

OdgovorNapisal/-a CAR » Sr Feb 04, 2009 20:39

Jest pa pridem. l.p.Samo

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov